Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stymulowana

Klinika Niepłodności Śląsk

Polecane posty

Hej:) otwieram ten wątek bo chciałabym poznać Wasze opinie na temat klinik leczenia niepłodności na Śląsku i w okolicach. Leczymy się z mężem już prawie od roku w jednej i skutków brak, dlatego myślę o zmianie, ale boję się, że trafię gdzieś gdzie tylko kasę trzepią:/ czas ucieka a dzidzi jak nie było tak nie ma :(

Gość Katiiiii08
Witam! My tez sie leczymy w klinice na śląsku. Będziemy niebawem podchodzić do in vitro. Zmienilismy klinikę miesiąc temu na inną i póki, co jestem zadowolona :-) A Ty w jakiej się leczysz, bo nie napisałaś nazwy. My obecnie jesteśmy w Gyncentrum, a uciekłam z Angeliusa-Provity, bo nie miałam zaufania do żadnego lekarza a poza tym klinia nastawiona tylko na kasę :-/ Pozdrawiam!

Leczymy się w plast-med, i nie mogę powiedzięć, bo jestem zadowolona lekarz pamięta pacjentów, jest bardzo przyjazny klimat, nie ma się czego krępować, ale chciałam tak w razie Wu zrobić badania też w innej klinice tak dla sprawdzenia i właśnie myślałam o Provicie, ale chyba oleje, przeczytałam gdzieś, że w leczeniu ważne jest zaufanie lekarzowi. Katiiiii08 a miałaś inseminację????