Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Testować czy czekać

Polecane posty

Gość gość

Witam okres przypadał na 25.01. Do dzisiaj nic tylko brzuch trochę pobolewa. Przed terminem też często bolał tak jak na @ ale bez innych objawów. Na przykład zawsze przed @ bolały mnie piersi a tu do dzisiaj nic. Może trochę zaczynają boleć w okolicach sutków. Dzisiaj brzuch trochę z rana bolał ale już przeszło. Do tego zawsze przed @ miałam sucho a teraz leci ze mnie że mam uczucie jakby to okres. Mam też wahania nastroju cały czas krzycze na mojego lubego bo co nie zrobi to mnie denerwuje. I teraz niewiem zrzucić to na @ czy testować? Pomóżcie

Gość gość
jasne że testować.. jak wyjdzie pozyty to się będziesz cieszyć a jak negatyw to odrazu ci wszystkie pseudoobjawy miną.. coprawda najlepiej rano z pierwszego moczy bez picia i sikania w nocy - ale jesteś po terminie to powinnien i teraz wyjść

Gość gość
a jak ci mam pomóc? kupić test i do domu przynieść? \ ja rozumiem, że chcesz się podzielić swoimi przeżyciami, ale do licha, jak ci minął termin i okresu nadal nie ma, to nie na forum pytaj, czy testować i jeszcze z prośbą o pomoc:-o no jak ci kurna mamy pomóc, no jak? dorosłe baby, a chwilami nieporadne jak niemowlaki:-o

Gość gość
Kusi ale myślę żeby czekać do końca miesiąca żeby się nie rozczarować

Gość gość
masz 16 lat ??

Jak się rozczarujesz to od razu, a pod koniec tygodnia rozczarowanie może być większe.

Gość gość
dokładnie - lepiej się dziś rozczarować - odrazu c**puszczą objawy i @ przyjdzie ale się ucieszysz już dziś ja testowałam zawsze ze 2 dni przed @ bo nie mogłam znieść tego gonienia do kibla co 30 minut czy już coś jest czy jeszcze nie..