Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

takia sytuacja w autobusie

Polecane posty

Gość gość

dzisiaj mnie wkurzyła starsza babcia,bo usuadla obok mnie i gdy juz byl moj przystanek i chciałam wysiąść to ona stwierdziła,że to jeszcze nie przystanek i nie chciala mnie wypuścić (a ja jej mówie ,że to już przystanek ) a ona znowu swoje -gdy autobus ruszyl to wielce zdziwiona i oburzona ,że to jednak byl przystanek a ja potem musiałam jechać i bujać sie z powrotem .Nawet przepraszam nie powiedziała.Czy wam sie tez zdarzaja takie sytuacje ze starszymi ludzmi w autobusie????

Gość gość
Trzeba było kopnąć w d**e i pa pa

Gość jestem gościem
oj różne sytuacje sie zdarzają

Gość gość
zawsze jak wysiadam z autobusu to staram sie puścić bąka tajnieka

Starsi ludzie czasem bywają upierdliwi. Ale to chyba dlatego że może mają slaby wzrok. Co prawda zachowała się bardzo nie kulturalnie.

Gość ciuciunka
Ja na Twoim miejscu po prostu "na chama" bym się przepchnęła i tyle :) Babcia chamska jak wiele z nich, myśli, że wszystko wie lepiej.

Gość gość
Tylko,że ona byla przy tuszy i bym sie nie przecisnęła choć bym chciała.

Gość gość
mi dzisiaj jakiś facet prawie wbijał łokiec w biust. w klatke piersiową, ledwo oddychałam :O kurde co za karypel :O gdyby miał chociaż 180cm to trzymałby reke wyzej :(

Gość gość
co za baba , było jej powiedzieć,że zaraz bedziesz wymiotowac i musisz natychmiast wstac, co jej do teog że przystanek? leniwe stare doopsko bylo jej ciezko zwlec z siedzenia? takie są własnie te stare baby!! siedzą do ostatniej chwili, a potem wysiadają kiedy już ludzie wsiadają!! albo wsiadają zanim ludze zdąza wysiasc wrrr są gorsze niz kosmici w dystrykcie 9 nie moga sie dostosowac, kazda by chciala byc krolowa brytyjska :O