Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet nie wie jak rozmawiać z kobietą

Polecane posty

Gość gość

Chłopak z którym się widuję rozmawia ze mną jak z kumplem. Np. o tym kto się nawalił, że ten i ten to peezda, że ta to ma cycki wielkie a ten to poroochał;/ Mam już dość takich wypowiedzi. Gość ma 30stkę, jest po studiach a się wypowiada jak wieśniak. jestem kobietą i zasługuję chyba na rozmowę na poziomie;/ co myślicie?

Gość gość
Rzeczywiście to wieśniak.Ja chyba jestem z innej epoki...I traktuję kobiety nieco retro.Chcesz o tym pogadać?Ja też miałbym pytanie.A ile masz lat? Bo mam pewien problem i muszę się poradzić.ale jeśli już to wolałbym na maila bo tu zaraz ktoś się przyplącze i nie będzie rozmowy.

Gość gość
mam 25 lat. pisz spokojnie tutaj, nie podaję maila na forum, bo nie chcę SPAM-u.

Gość gość
to najwyraźniej nie wie jak rozmawiać z kobietą. Kumpel to kumpel a kobieta to kobieta, Kobieta tez nie powinna rozmawiać ze swoim mężczyzną jak z koleżanką/przyjaciółką, ba! nie może w taki sam sposób rozmawiać

Gość gość
moze jesteś dla niego tylko kumplem, a ty już sobie wyobrażasz Bog wie co :D

Gość gość
A wolałabyś usłyszeć: "A toż to widziała może waćpanna jakie to panienka Dorotka z ulicy niedalekiej stąd walory kobiece posiada? Waść Czesław nieraz a nieraz korzystał z walorów panienki Dorotki " Bo o tym, że jakiś jego kolega zaliczył, jeszcze nieraz uslyszysz. Chodzi Ci o samą wiadomość, czy o sposób jej przekazywania?

Gość gość
nie nie jestem, on traktuje mnie jak dziewczynę potencjalną, powiedział mi że chce być ze mną.

Gość gość
Dzięki ale tu nie chcę się wypowiadać na pewne tematy.Chciałem poradzić się jednej osoby a nie słyszeć oceny mego postępowania,które niewątpliwie by się pojawiły..

Gość gość
Wcale nie powinien rozmawiać o biuscie innej panny z dziewczyną, którą jest zainteresowany. trochę obycia ludzie!

Gość gość
to z nim porozmawiaj ..... ;) Zwróć uwagę ze nie lubisz rozmawiać w taki sposób ....