Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem Polką ale nie lubie Polski Polaków i polskiej mentalności

Polecane posty

Gość gość

męczy mnie ten kraj i Wy :( Rzadko mozna spotkac kogos ciekawego, usmiechniętego, otwartego na swiat, z jasnym umysłem :( Męczy mnie powszechna zawiść, złodziejstwo :( ryba psuje sie od głowy, kradnie rząd, kradnie Owsiak, kradną księża, wiec i ludzie kombinują :( Pora uciekac z tego kraju bo tutaj mozna tylko zdziczec, stac się bydlakiem i zdechnąc pod mostem

Gość gość
A w ilu krajach już mieszkałaś i co możesz powiedzieć na temat ich mentalności i sposobu bycia ?

Gość gość
No i koleżanko przeczytaj treść swojego tematu , można wywnioskować że też jesteś nudna bo się żalisz że Ci źle . Myślisz że jakiś Niemiec czy Anglik będzie zwracał sobie głowę nudną Polką ? :-0

A mnie najbardziej w*******ą generalizujący, którzy nie umieją przenikać żadnego aspektu życia i zachowania aż do kompletnych granic obiektywności, aż do każdej cząsteczki w kosmosie. Jak masz jasny umysł to właśnie powinno cieszyć cię złodziejstwo, że zwykli ludzie chcą coś osiągnąć w tym kraju, a nie dać się wyzyskiwać jako pracownicy w fabryce krasnali.

Gość gość
Tam gdzie dużo zła tam potrzeba dużo miłości!