Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta w ciele nastolatki

Polecane posty

Gość gość

Witam Wszystkich. mam taki problem.. Myślę, że nie jedna Kobieta też go ma. Mam 24lata i Ciągle nie mogę pogodzić sie ze swoim wyglądem, ciałem.. Kiedyś nie było z tym problemu ale coraz bardziej mnie drażni i dołuje. Mam 165wzrostu 50kg jestem drobną Kobietka mam mega małe piersi rysy twarzy delikatne jeszcze nastoletnie strasznie młodo wyglądam. Jak 16latka. Choć teraz to już i one lepiej wyglądają ode mnie. Mam problem z facetem, który mnie kocha i nie wie o moich kompleksach staram je doskonale ukryc bo podobno oni nie widzą tego póki same im nie pokażemy bądź nie zwracają uwagi. Gdy oglądamy różne filmy gdzie dochodzi do stosunku i jest Kobieta z pięknym ciałem wręcz idealnym dużymi piersiami wtedy właśnie zastanawiam sie .. Że koniecznie musiałby mieć taka kobietę przy sobie. Że pewnie o niej marzy .. A nie taka ja nie dorobiona.. Przez takie rzeczy łapie dola.. Później nie chce by mnie dotykał i krępuje sie przy nim rozebrać .. Ciągle porównuje sie do innych kobiet. Mógłby mieć każda.. I źle mi z tym, że ma mnie taka a nie inna.. Bądź jak wychodzimy na imprezy.. Nie mówiąc, o tym jak jest lato i plaża. . Wtedy to już w ogóle nie chce sie ruszać nigdzie. Eh.. Jak sie za To zabrać i zacząć inaczej na to patrzeć..

Gość gość
Po ciemku.. . . . Dzięki. Dużo mi to pomogło

Gość gość
Podaj mi swoje wymiary, serio Jaki nosisz stanik? 65,70,75? A,B,C? I nie jestem żadnym zbokiem, że się pytam. Jestem kobietą i chcę zobaczyć, czy przypadkiem nie przesadzasz - a zapewne przesadzasz. Szczere wymiary, bez zaniżania.

Gość gość
Mózg też masz nastolatki.

Gość gość
70A. Chciałabym mieć mózg nastolatki uwierz mi. . . . Bo w tym ciele i w tym wieku tylko sie mecze.

Gość gość
To nie jest źle :) płaska bynajmniej nie jesteś. Ja noszę 70C/D i uwierz mi, grawitacja robi swoje. Ty zapewne masz ładne, jędrne piersi. Niepotrzebnie sama siebie oceniasz tak surowo. Ja jestem troszeczkę starsza od Ciebie i jeszcze mnie czasem o dowód pytają podczas gdy ja już zaraz go muszę wymienić bo właśnie upływa mu termin ważności :) młody wygląd docenisz z wiekiem. A może spróbuj brać tabletki antykoncepcyjne? Po nich troszkę rosną piersi i figurka się zaokrągla tu i ówdzie :)

Gość ada wpa
zaakceptuj siebie w końcu, na pewno jesteś piękna taka jaka jesteś, młody wygląd to zaleta a nie wada. do tego pomyśl sobie, że za kilka lat on będzie łysy, prawdopodobnie przytyj****ardziej liczy się charakter. jeśli koniecznie chcesz coś w sobie zmienić możesz naturalnie powiększyć piersi, artykuł o tym jest na blogu eaktywni.pl. nie łam się!

Gość gość
No właśnie biorę od miesiąca. Ale żadnych efektów oczywiście jeszcze nie ma. I jedyne co to jeszcze bardziej zaczęło mnie to dolowac nie wiem czy one mała taki wpływ na mój światopogląd... Chciałabym pokochać swoje ciało.. Ale zazdroszczę innym kobieta, że wyglądają tak niesamowicie. Nie wiem jak mam sie podnieść na duchu szukam u siebie jakichś innych walorów ale nic nie mogę znaleźć jakbym miała założona opaske na oczy.. Ślepą jak kret widząc swoje ciało .. Ale innymi mogłabym sie zachwycać non stop ..

Gość gość
Denerwują mnie panny zbyt pewne siebie, które uważają się za cud tylko dlatego, ze podobają się większej ilości mężczyzn niż inne panie. Ale jeszcze bardziej wkurzają mnie panienki, które nie mają większych życiowych problemów i sobie coś wymyślają, wmawiają i marnują tym sposobem życie swoje i otoczenia bo twój facet cierpi na tych twoich wyolbrzymionych, subiektywnych problemach. Ok ja rozumiem, ze ktoś lubi sobie ponarzekać i ma do tego prawo nawet jak są większe tragedie i problemy ale bez przesady!!!! wszystko ma swoje plusy i minusy a wszędzie dobrze gdzie nas nie ma nawet jeśli mamy na myśli ciało wysokiej, dużej kobiecej kobiety cokolwiek to znaczy a wszystkie inne to są niedorobione. Twój facet faktycznie powinien się ciebie pozbyć i nie przez pryzmat wyglądu a siana w głowie.

Gość gość
Mój facet nie lubi sztucznych kobiet. Zawsze je wyśmiewal.. Sztuczne piersi usta.. Ciągle poprawki. No może coś w tym jest. . Ale jaka jest prawda? Że czy sztuczna czy nie ma czym oddychać wygląda idealnie. Więc można ja brać... Dziwny ten świat . . .

Gość Martulkaa
165 to średni wzrost kobiet w Polsce prosze Cie! :P Mam podobny problem 23 lata ale jestem niska 157 cm i 44 kg wagi :P przynajmniej jestem zadowolona z figury bo mimo małej wagi mam spore piersi i dość zacny tyłek. Twarz też mam jak dziewczyneczka 16 letnia ale cóż mam zrobić mój facet mnie kocha choć nie raz pytali się go co to za dziecko przyprowadził (co mnie do szału doprowadza!) ale jak się ubiore i wyeksponuje swoje walory to jest nawet good :)

Gość gość
To ja z 13:50 Dziwię się, że masz o sobie takie kiepskie mniemanie. Masz wcięcie w talii, zaokrąglone bioderka?

Gość gość
Tak tak.. Znam to. I pytanie o dowód.. Ty przynajmniej masz swoje walory ,które jak mówisz możesz je eksponować i nie dołujesz sie tym. Masz inny mniejszy problem. Oczywiście, nie mówię, że przez to popełnie samobójstwo .. Wiem, że ludzie mają milion innych problemów ale to strefa psychologiczna.. I nic na to nie poradzę. A. I powtarzam Mój facet nie wie, że sie tym przejmuje bo udaje pewna siebie i tego co mam .. Może temu za mną szaleje. Nie widzi mojego dola..

Gość gość
Jedyny mój atut to tylek nie jest płaski jako tako wygląda więc tym sie pocieszam.. Biodra.. No powiedzmy, że można znaleźć te wciecie

Gość gość
Wiecie co jest śmieszne, że moja siostra która ma 15lat wygląda lepiej niż ja...

Gość gość
Ojeju ...