Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Studniówka wszystko zepsułam

Polecane posty

Gość gość

Byłam u fryzjerki ta miala mi zrbic ładne loczki a zrobila ze mnie owcę i jeszcze chcialam kilka jaśniejszych pasemek to ta mi (jak się póżniej pow yuszeniu okazalo) zrobila białe !!wrocilam do domu to tylko zdążyłam umyć włosy nawet ich nie przeczesałam bo juz musialm lecież do autobusu,wzielam ze sobą lokowke ale tam nie chciala się coś nagrzewać i w rezultacie mialam biało rudawo blond włosy i mogłam sb zrobić pamiątkowych zdjeć (bo w takich niechlujnych kudłach) a chcialam wyglądać jak księżniczka (mam dlugie włosy) zrobić sb fale :(

Gość gość
nie mam żadnych zdjęć ;(

Gość gość
tzn kilka mam ale z daleka i twarzy nie widać...a mielismy w takim ładnym pałacu

Gość gość
Mam patent na ladne, naturalnie wygladace fale. Pianka do stylizacji wlosow + papiloty (z takiej pianki jak gabka). Ja nawijalam na suche wlosy z dodatkiem pianki. Nawijasz w miare luzno, nie sciskajac. Jak juz wszystko nawiniesz, czekasz pare minut (mnie wystarcza 10 spokojnie, ale moze wszystko zalezec od wlosow), podsuszajac suszarka i delikatnie odwijasz. Wazne zeby pianka nie sklejala wlosow. Jak odwiniesz lekko roztrzepujesz palcami i do zadnych fryzjerow nie musisz chodzic, bo wiadomo, jakies nieporozumienie, a pozniej nerwy. Teraz nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem, szkoda, ze tak wyszlo, bo kazda dziewczyna chce wygladac pieknie na takie okazje, ale to juz przeszlosc. Potrenuj na wlosach rozne sposoby krecenia, a nastepnym razem unikniesz takiej sytuacji. Glowa do gory :-) Pozdrawiam :-)

Gość gość
Pocieszę Cie tylko tym ze znajomi brali slub.... Wszystko było super.. Poza tym jak sie okazalo, że nie bedzie ani filmu ani zdjęć bo firma nawaliła

Gość gość
nie chce mi sie żyć

Gość gość
Jeszcze nie wszystko stracone. Jeszcze możesz nie zdać i będziesz miała drugą szansę. Głowa do góry:).

Gość gość
Dzięki wielkie,chcę zdać i zdam....Cały czas myślę o tym,dzisiaj nawet mama mnie zdołowała mówiąc ze nie mam żadnej pamiątki bo nie chialam zdjeć ,a na grupowym sie schowałam i ledwo mnie widać :(

Gość gość
A najlepsze jest to ze niby mam pamiatke bo jest kilka zdjęć tylko słabym bo bez tych wszystkich oświetlen ale są tyle że znowu uważam ze brzydko na nich wyglądam i komu ja je pokażę?

Gość gość
Jest kilka zdjeć ale wyszlam na nich brzydko i komu ja mam je pokazac teraz? Pokazujecie swoim chlopakom stare foty ze studbiowek?On zoabczy ze ja taki oblech z ulizanymi wlosami ;(