Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagoda 127

Czy to możliwe

Polecane posty

Gość Jagoda 127

Witam. 27 dni temu doszło do stosunku po 12 dniach dostałam okres. Trwał 4 dni. 21dnia zrobiłam test z apteki wyszedł negatywny 22 dni po stosunku zrobiłam bete wyszła <1,00. Co o tym myślicie ? Jestem sama nie mam z kim pogadać. Proszę o wasze opinię.

Gość gość
nie jesteś w ciąży

Gość Jagoda 127
Ja już powoli świruje. Nie wiem wszędzie widzę kobiety w ciąży. Dla was to może być śmieszne ale mi ta myśl nie daje spać po nocach jestem już tym wykończona . Dzięki że ktoś odpowiedział

Gość gość
dobry psychoterapeuta by się przydał...

Gość gość
do psychiatry się udaj może nie jesteś w ciąży a chciałabyś być?

Gość Jagoda 127
Nie chce być w ciąży.! Właśnie myślę nad jakimś psychiatra na poważnie. Nie wyrabiam już. W pracy nie mogę się skupić, nie jem praktycznie nie śpię. Dramat a z tym wszystkim jestem sama. Nie mam nikogo żeby pogadać dzięki że się ktoś odezwał

Gość Jagoda 127
Umówiłam się już do psychologa tylko terminy odległe. To mówicie że mogę być spokojna że to nie ciąża. Jutro zrobię kolejny test

Gość Jagoda 127
Witam! Dziś rano zrobiłam kolejny test z apteki wynik negatywny . Czy mogę już być spokojna że nie jestem w ciąży do gina nie mam możliwości teraz iść.

Gość gość
dziewczyno nie jestes w ciazy! mialas okres ,testy negatywne beta tez to o co ci jeszcze chodzi??????

Gość Jagoda 127
Witam! Dziś rano zrobiłam kolejny test z apteki wyszedł negatywny. Czy mogę być już spokojna po woli świruje. Nie mam o tym z kim pogadać żeby ktoś spojrzał na to z boku.

Gość Jagoda 127
Witam! Dziś rano zrobiłam kolejny test z apteki wyszedł negatywny. Czy mogę być już spokojna. Nie mam komu o tym powiedzieć. Powoli szaleje. Niech ktoś popatrzy na to z boku.