Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julitkaaa

oczekuje opini

Polecane posty

Gość julitkaaa

mam zamiar zrzucic kilka kg. co sadzicie o takiej diecie: Śniadanie: -dwa jajka na twardo -kawa (bez mleka i cukru) Obiad: -jogurt 0% z płatkami kukurydzianymi -kawa (bez mleka i cukru) Podwieczorek: -serek bialy 100g (odtluszczony 0%) - dwa kawalki ciemnego pieczywa Kolacja: -kisiel -jajko na twardo cos dodac, cos ujac?

Gość julitkaaa
dodam ze mam 23lata . prosze

Gość gość
dodac jedzenie bo to to jest głodówka

Menu fatalne- nie schudniesz a tylko rozregulujesz sobie metabolizm na lata! Gdzie owoce? warzywa? mięso?woda? soki? Ale to tylko moje skromne zdanie:) Odradzam takie menu.....

Gość julitkaaa
myslalam ze to mi pomoze schudnac, scisla dieta :/

Gość 67_monia
Sporo białka w tym jadłospisie. Jeśli zalezy Ci na zrzuceniu kilogramów, to możesz skonsultowac menu z dietetykiem. Ja sama poszłam do niego i mam już menu. Nie jest ono takie złe, ale jeśli ma mi pomóc w pozbyciu się nadwagi to jakoś je zniosę. Jeśli mi się nie uda szybko pozbyć 20 kilogramów (powiedzmy do wiosny), to wesprę się tymi kapsułkami wspomagajcymi odchudzanie - http://wsad.it/gosc/green-coffee-extrac . Koleżanka je brała i naprawdę świetnie schudła.

Gość gość
przecież to nie jest nawet 500 kcal. Dziewczyno będąc dłużej na takiej diecie pozbędziesz się włosów i zębów. Chyba że to tylko taka parodniowa dieta.\