Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdzieliska0001

chłopak z portalu nie jest mną zainteresowany przyczyną może być różnica wieku

Polecane posty

Gość magdzieliska0001

Są to proporcje: mężczyzna ma 30 lat, ja 32 lata. Czy bardzo by to wam przeszkadzało, żeby mieć z taką kobietą związek? Bardzo mi się spodobał, więc postanowiłam do niego napisać, jednak grzecznie odmówił dalszej konwersacji. Nie należę do jakichś brzydkich kobiet, słyszę od niektórych, że jestem ładna, chyba mi niczego nie brakuje, nie sądzę, żeby powodem mógł być wygląd. Może jednak zniechęciła go różnica wieku? Czy wam, mężczyznom to przeszkadza?

Gość gość
Może po prostu ty nie jesteś w jego typie wyglądowym? nie ładne to, co ładne, tylko to co się komu podoba;) ja mam dziecięcą urodę i wiem że nie każdemu się spodobam. Musiałybyśmy być chyba Adrianą Limą żeby każdemu się spodobać :P a i to nie jest pewne

Gość psychiatra gminny
wyniczek odejmowanka? rozniczka :classic_cool:

Gość magdzieliska0001
może właśnie o to chodzi, że woli kobiety w innym typie. Ale mi się trochę przykro zrobiło, bo mam delikatną urodę, niczym nie odstraszam. Może woli kobiety z tzw. pazurem? Cóż, głupio mi go tak wypytywać. Ale czy różnica wieku może tu odgrywać jakąś rolę, z waszego punktu widzenia - widzenia mężczyzn? Przeszkadza wam taka różnica?

Gość gość
No właśnie o tym kochana mówię :-) ja mam tak, że wielu facetów na ulicy się we mnie wgapia, ale niektórzy nie zwracają większej uwagi. Nie każdemu przypadnie do gustu delikatny typ urody, a dzisiaj mamy taką nagonkę na 'sexy kociaki' więc wiesz :) Róznica wieku 2 lata? To nic, moim zdaniem. Moja koleżanka związała się z chłopakiem, jak ona miała 18 lat, on 16 i są ze sobą do dziś. Dojrzali ludzie nie zwracają uwagę na różnicę wieku, tylko na to, jak się ze sobą dogadują. Oczywiście różnice typu 15, 20 lat to już nieco większy problem (ale też nie przesadzajmy), ale 2 lata.. to jest nic, tym bardziej w takim wieku

Gość gość
możesz wrzucić jakies zdjęcie, zawsze doradzimy co mozna poprawic wwygladzie

Gość magdzieliska0001
gość z 15:28 dziękuję za pocieszenie :-) Racja, nie każdemu może się podobać jeden typ urody, ale drugi uzna tę samą urodę za atrakcyjną, może czegoś mi brakuje, gdybym wstawiła jakieś odważne, "photoshopowe" zdjęcia, to kto to wie, może bardziej bym się jemu spodobała, ale to nie w moim stylu tak się nachalnie i odważnie reklamować jak inni :-) Może rzeczywiście jest tak jak piszesz, że dojrzałym taka różnica wieku nie przeszkadza, osobiście - mi starszy, czy młodszy partner by nie przeszkadzał. Domyślam się jednak (choć mogę się też mylić), że ten chłopak szuka może partnerki nawet młodszej od niego samego. Może w stosunku do kogoś takiego poczuje się dojrzalszy.

Gość gość
upup pu pu