Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Olejek rycynowy a keratynowa odzywka gal na rzęsy i brwi

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam taki problem od pewnego czasu (okolo tygodnia, niby nie dlugo ale jednak) wypadaja mi brwi i rzesy. Podczas demakijazu wypada mi okolo 2/3 rzes z jednego oka. Brwi przestalam przyciemniac wiec nie mam co zmywac ale jak zmywalam tez mi wypadalypodobnie do rzes. Chce zaczac stosowac olejek wycynowy lub keratynowa odzywke gal i problem w tym ze nie wiem co bedzie skuteczniejsze. Troche czytalam i o tym i o tym ale nigdzie nie moglam znalezc "porownania" tych dwoch produktow. Wiec moje pytanie jest czy ktoras z was uzywalam tego olejku albo tej odzywki? jak tak to co o tym myslicie? Co bedzie lepsze na wypadanie? Z gory dziekuje za odpowiedzi :*

Gość gość
smoja siostra chwali sobie olejek rycynowy widzi poprawe w brwiach i rzesach tez musze zaczac uzywac

Gość gość
no lepsza bedzie natura, wiec stawiam na olej rycynowy, ale musisz byc cierpliwa ;)

Gość gość
ale w sumie niby ten olejek gal tez naturlany i nie dorgi. kup jedno i drugie i na zmiane :)

Gość gość
wlasnie zastanawialam sie nad uzywaniem tego na zmiane ale boje sie zeby nie "przedobrzyc"

Hej, ja się przełamałam i spróbowałam z odżywką Beauty lash pro. i jestem zachwycona!! miałam strasznie mizerne rzęsy cały czas wypadały, a z tą odżywką już po kilku tygodniach miałam zauważalne efekty w jakości rzęs. Stosuje ją już od 3 miesięcy i nie zamienię na żadną inną. Rzęsy mam jak nigdy - jakbym właśnie wyszła z przedłużania od kosmetyczki :) super!

Gość gość
na brwi fajnie dziala odzywka beauty brow pro. Przyciemnia wlosy i pogrubia. Kupilam jakis czas temu w hebe, fajna sprawa. Mozna tez dostac na allegro...

no widzisz, kolejny świetny kosmetyk w hebe :) rewelacja :) ja się już tylko tam zaopatrzam :)