Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malzonka zonka09

CO MYSLICIE O ZACHOWANIU MOJEGO MEZA

Polecane posty

Gość gość
Zdradza cie

a net w telefonie ,smartfonie ? net w pracy ? telewizja oglądana nocą ? Jeśli mimo wszystko jesteś pewna ,ze to nie problem masturbacji może rzeczywiście problem zdrowotny .

Gość malzonka zonka09
mialam na mysli ze MNIE bolalo gardlo.

Gość gość
Oj tam oj tam :D

Gość malzonka zonka09
ma tel starej generacji bez neta , nie pracuje za biurkiem tylko wykonuje prace fizyczna, smarfon czy inne cuda dla niego nie istnieja.

Gość gość
Albo zaczął na coś chorować choć wtedy zmiana byłaby łagodniejsza, udawanie że doszedł... świństwo i podłość wobec kobiety! zdradza

być może to rzeczywiście problem związany ze zdrowiem . no to współczuje bo przekonać chłopa do wizyty u lekarza i to jeszcze na odstawie takiego podejrzenia ...:) Ale nie ulega wątpliwości ,ze - jeśli to trwa jakiś czas już - coś ise dzieje . I to nic dobrego .

Gość malzonka zonka09
wlasnie pare razy udawal, ze doszedl a wiem na 100 procent ze nie doszzedl , w koncu to moj maz i znam go jak wlasna kieszen.

Gość gość
A dlaczego jestes tak pewna, ze Ciebie nie zdradza. Moze po prostu w Tobie nie widzi juz obiektu pozadania.

Gość Rossaaa
A może po prostu daj mu spokój na jakiś czas? Jak będziesz go namawiać czy próbować dochodzić przyczyny to podziała niestety odwrotnie, czyli jeszcze bardziej nie będzie chciał. Wiem bo to przerabiałam. Kązdy ma czasem spadek libido,kryzys, wystarczy mieć jakiś problem w pracy czy w życiu. Mój nie chciał jak miał problemy z firmą, nie wierzyłam mu, bo ja po powrocie do domu się odcinam od pracy i dla mnie sex był formą odstresowania własnie, u niego to działalo inaczej. Przekonałam się że mówił prawdę kiedy po kilku miesiącach w firmie się poprawiło i zaczał mieć też ochote. Wyobraz sobie że tobie sie nie chce sexic a ktos ci z tego powodu awantury robi albo do lekarza wysyła. Daj mu spokoj i czas na nabranie ochoty i powrót do formy.

Gość facet z ogłoszenia
Ja kiedyś z moją dziewczyną miałem kilka numerków co wieczór i jeszcze poprawkę nad ranem ze dwa razy. Teraz jak mam więcej pracy to mogę raz wieczorem przed snem i raz nad ranem na dzień dobry. Dziewczyna pyta mnie czy mam kogoś jeszcze na boku poza nią. Jak mówię zę nie to mi nie wierzy. To może powiedz mi autorko jak to z wami jest. Mówić wam prawdę, to wy robicie nam z tego Armagedon. Gdybym powiedział że mam jeszcze dwie laski do obrobienia, to wtedy by mi odpuściła ?

Gość gość
Autorko ! Jak facet dochodzi to ma wytrysk. I to się czuje. Wiec albo jesteś dzieckiem, albo to pisze facet. Kobieta może nie mieć orgazmu, ale żeby nie wiedziała czy facet zakończył fontanną, czy tylko ******* imitował szczytowanie to świadczy o tym że to jest temat prowokacyjny. Sprzeciw oddalony. :P Dziecko a lekcje odrobiłaś ?

Gość szarlotka z płotka
I to jest prawda. Kobieta wie czy facet doszedł, czy nie. Co za dzieci tu wypisują bzdurne topiki. To tak jak facet nie wie czy dziewczyna jest dziewicą czy nie. I takie tępaki uprawiają seks.:P

Gość gość
zajeżdżasz go , zamęczasz daj mu odpocząć

Gość szansanasukces
sukces jest>szansy>brak

Gość Lidka taka
No witam. Mój problem z mężem... Był na spotkaniu z koleżanka i kolega z klasy. Miało ich być więcej, ale sie pochorowali, albo dzieci chore, albo wyjechali na ferie. Wrócił o 4 rano. Zadowolony, spotkał sie z dawno niewidzianymi ludźmi, porozmawiał z kimś innym. No czasem trzeba taki odskok zrobić. Ja to rozumiem, ale są jakieś granice. Ta dziewczyna teraz do niego pisze. No takie głupoty "jak dzionek leci". Jest to typ osoby, która na fb musi napisać wszystko, czyli jak sie czuje, co robi, gdzie jest itd... No i teraz sie przyczepila do mojego męża i chyba zaniedlugo będzie mu pisać kiedy była kupa i siku... Niby jedna dyskusje przeczytałam... Znaczy on odpisał, ze jest w pracy i ma trochę papierów do zrobienia... Ona, ze nie przeszkadza... No i koniec. Ale inne rozmowy od razu wszystko kasuje. Jesteśmy małżeństwem 15 lat, nie sprawdzamy sobie tel... Sami mówimy: sprawdź kto napisał, kto dzwonił do mnie... A teraz jak raz chciałam sprawdzić, to wybrane rozmowy skasowane... To dopiero 3 dni, ale jestem podminowana... Jakby nic nie miał na sumieniu to by nie mazal dyskusji. Jak to rozegrać, żeby nie zaszło za daleko...

Gość gość
PROSTATA heheh twoj maz to stary pryk nie ma sie czym chwalic ze twoj stary nie dochodzi

Gość gość
no jak prostata i jesli do lekarza nie pojdzie to za jakis czas nawet mu nie stanie :D olej dziada- szukaj nowego

Gość szaman artysta
prostatę się ma na całe życie!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość samolotmalowycieczkowy
mam obsesję na punkcie latania

Gość edekzkrainykredek z
poczytamy do reklamy!

Gość ego z
wiesz że kocham?

Gość szaman wielki
kochasz i masz!

Gość gość
Eleene "j-e- s-t-e-s-c-i-e niepoprawni smiech.gif . Kobieta ma problem i to duzy . Czemu sprowadzacie temat do" rynsztoku"?" Bo to jest kafe a nie poważne forum. Tylko głupia albo idiota szuka tutaj sensownych odpowiedzi. nie oczekuj że g***o zacznie pachnieć jak najlepsze perfumy.

Gość gość
tere

Gość gość
może mu po prostu zbrzydłaś. A swoja drogą jesteś zaborcza jak samiec a nie samica.

Gość gość
Mój tak miał jak miał stresy i problemy w pracy. Nie zwracaj mu o to uwagi, bo jeszcze bardziej się zestresuje i będzie gorzej. Może ma jakieś problemy, stresy? Ktoś/Ty go skrytykowałaś? Czuje się od kogoś gorszy? Sama nie wierzyłam, że faceci są tak wrażliwi, że aż mają problemy z wytryskiem.

Gość demonszachista
boję się tylko warcabów!