Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z ciemnego brazu do blondu zdjecia

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny od paru lat farbowalam wlosy na braz gdzie zawsze wychodzily ciemne prawie czarne smutas.gif kiedys bylam jasna blondynka i stwierdzilam ze wygladalam lepiej postanowilam rozjasnic wlosy sama... Wyczytalam o kapieli rozjasniajacej i zrobilam ją pare razy mój kolor wyjsciowy to "http://s28.postimg.org/7308wrmct/DSCN2718.jpg " po paru kąpielach mam wlosy rudo pomaranczowe i moje pytanie czy nadal rozjasniac kąpiela do zoltych i wtedy polozyc jakis blond? marzy mi sie chlodny odcien nie za bardzo jasny moze byc ciemniejszy.. czy na tym etapie moge nalozyc jakas farbe i czy wyjdzie? prosze o rady oto zdjęcia zdjęcia bez fleszu "http://s16.postimg.org/xtsi2g2c5/DSCN3461.jpg " "http://s28.postimg.org/6r5gy5ip9/DSCN3466.jpg " "http://s8.postimg.org/gydylnzlx/DSCN3484.jpg "

Gość gość
piękny ten rudy odcień, ja bym już taki zostawiła ❤️

Gość gość
mozesz napisac jak robilas ta kapiel rozjasniajaca? :)

Gość gość
Jasne, kupilam rozjasniacz firmy joanna ten do calych włosow rozrobilam ale tylko polowe na moja dlugosc wlosów i dodalam troszke szamponu i poprostu umylam tym wlosy trzymalam pierwszy raz moze z pol godzinki co jakis czas masujac wlosy :) a pozniej umylam nalozylam maske do wlosow i tyle :)

Gość gość
aha tylko nie dotykalam odrostów bo odrosty moje naturalne odrazu by chwycilo na bardzo jasny odcień

Gość liza nie zabezpueczoba haslem
Sexy;) zostaw taki.

Gość gość
kąpiel rozjaśniająca niestety też niszczy włosy. Odczekaj trochę, postaw na regenerację tych rozjaśnionych włosów i dopiero probuj dalej.

Gość gość
haha wariatki :) mama tez mowi zebym zostawila ale on bardzo mieni sie na pomaranczowy na zdjeciu tak tego nie widać :(

Gość gość
hmmm wlasnie duzego zniszczenia nie zauważyłam i tak mialam wlosy suche bo prostownicy uzywam od lat..

Gość gość
Też kiedyś postanowiłam z ciemnego brązu zejść na jasny blond. Trwało to prawie pół roku, co 2 tygodnie rozjaśniałam włosy w salonie fryzjerskim, w między czasie regeneracja itp. Wyglądałam tak fatalnie, że po miesiącu wróciłam do mojego koloru. :D

Gość gość
a ja wlasnie nie chce isc do fryzjera bo robil mi co miesiac pasemka wygladalo to strasznie sztucznie wlosy byly prawie biale a zalezy mi na mniej wiecej naturalnym odcieniu wlosow

Gość gość
to spróbuj zrobić zdjęcie tak by było widać te pomarańczowe refleksy. póki co naprawdę Twój kolor włosów bardzo mi się podoba, jest nietuzinkowy. chcesz być jedną z wielu blondynek, czy może lepiej rudą "jedną na milion"? ;)

Gość gość
na tym etapie tylko ciemne kolory farby ci wyjdą. na twoim miejscu użyłabym rozjaśniacza.

Gość heloiza666
Faktycznie tragedia, na twoim miejscu obcięłabym się na łyso.

Gość gość
nie wiem co inni sądzą, ale dla mnie kolor z******ty, zdjęcie z fleszem potwierdziło. sama chciałabym takie włosy, ale mam zniszczone i rozjaśnianie sprawiłoby, że chyba wyłysiałabym zostaw te włosy już w spokoju, zobaczysz, że przyzwyczaisz się a co mówią znajomi??

Gość gość
marchewkowe pole....

Gość gość
obciela na lyso? bez przesady takie włosy można rozjasnic jeszcze bardziej ta metoda nie jest tak drastyczna jakby polozyc rozjasniacz na suche wlosy poprostu myslalam ze sa tu tacy ktorzy sie znaja i doradzą ale jak widać nie ma :P

Gość gość
mnie sie tez podobaja zostaw juz takie,ja mam blond pasemka i tez mysle zeby na jakis rudy sobie zrobic,bo juz tych blondow mam dosyc.

Gość sie zapytuje
mam taki sam kolor teraz, też schodziłam z czerni bo naturalnie jestem blondynką. Zamierzam dać włosom spokój do wiosny - przynajmniej do marca (nie ruszam włosów od listopada) stawiam na regeneracje. Żeby zgasić trochę pomarańczowy odcień, myję fioletowymi szamponami :) Nie męcz swoich kłaczków, kąpiele naprawdę mocno im dały popalić, nawet jeśli narazie tego nie widać. Jestem zwolenniczką małych kroczków, lepiej osiągać efekt powoli i mieć zdrowe włosy, niż się spieszyć i na wiosnę straszyć wszystkich blond sianem :D

Gość co mowi lis
ale masz ładne włosy🖐️

Gość gość
Sliczny kolorek!!

Gość gość
Piękny to był ale ten brązowy Taki soczysty

Gość gość
Brąz był przepiękny

Gość gość
Oszukują cię złośliwcy z kafeterii, masz tragiczne włosy. Musisz je ściąć. Koniecznie.

Gość gość
No ja bym na twoim miejscu płukanki bym spróbowała. Szkoda by było takie piękne włosy w siano zamienić. Poczytaj o soku pomidorowym na blondy może pomoże coś. A na razie regeneracja, maski, oleje co tam twoim włosom pasuje.

Gość gość
ja bym tez zostawila, bardzo ladny rudy jak robilas te kapiele?

Gość gość
napisałaś, że zniszczenia nie zauważyłaś ale na zdjęciach widać, że włosy są zniszczone, przesuszone, połamane. Daj sobie spokój z tymi zabiegami bo dojdzie do tego, że będziesz musiała ściąć te włosy.

ja bym nakladala juz farbe w odcieniu blond popielaty zeby zgasic ten rudy kolor i tak co kilka tygodni farbuj coraz jasniejsza farba, najleiej taka ktora odrobine rozjasnia, za kazdym razem beda jasniejsze. ja wlasnie tak zeszlam w czarnego do blondu.