Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytam serio CZY NAPRAWDE KTOS CHODZIL ZNIEWAZNYM DOWODEM OSOBISTYM

Polecane posty

Gość gość

PISZECIE TU SETKI WATKOW NA TEN TEMAT A JA WLASNIE DZIS WYMIENIALAM NA NOWY DOWOD BO STRACI WAZNOSC PO 10 LATACH I PYTALAM O TO W URZEDZIE BABECZEK CZY KARA JEST ITD. i babeczki mi powiedzialy ,że jest kara i faktycznie nie mozna miec niewaznego.. i ja mialam pol roku niewazny i babka sie dziwila ze jak ja zylam w ogole. wiec nie wierze w te bzdury ,ze ludzie maja po 2 lata niewazne dowody

Gość gość
wydaje mi się, że kara byłaby wtedy, jakby policja kazała Ci się wylegitymować i by zobaczyli, że masz nie ważny. A jak w urzędzie zobaczą, że on kiedyś stracił ważność, to takiej kary nie ma.

Gość gość
Ktory to juz Twoj topic na temat dowodow?12?Niezla schiza

Gość gość
Mój facet miał dowód ze 2 lata nieważny, nie używał to nawet nie wiedział :D Dopiero pani na poczcie zwróciła mu uwagę. Posługiwał się zawsze paszportem, bo większy a dowód już 2 razy zgubił!!!!! masakra... taka ciapa z niego ;D

Gość gość
2 lata ??? nie wierze w to jak on zyl??

Gość gość
A komu wy te dowody tak pokazujecie, ze nie wierzycie, ze mozna zyc z niewaznym dowodem.

Gość gość
"2 lata ??? nie wierze w to jak on zyl??" dowód żył za niego :-o

Gość gość
Moze ma laska juz takiego yoba i nie jarzy,ze na okraglo o tych dowodach klepie.Raz na tydzien to juz norma.

Gość gość
to dowód, że taki dowód nie musi być od razu wyrobiony. Udowodniono to tutaj dowodami :p

Gość gość
No normalnie żył. Komu miał ten dowód pokazywać? Na pocztę zawsze ja chodziłam po pracy bo miałam bliżej, więc wszystkie przesyłki na mnie. Na lotnisku oboje posługiwaliśmy się paszportami. Jego dowód leżał w szafie (żeby już 3 raz go nie zgubił), aż się przeterminował :D Auta nie mamy, więc po co dowód nosić? A za studenciaka to miał jeszcze legitkę.

Gość gość
masakra a jak robil przelewy w banku przeciez od razu blokuja w banku jak straci waznosc dowod

Gość gość
a ja mam 22 lata i jeszcze nie wyrobilam dowodu na codzienn mam paszport ale to pewnie dlatego ze nie mieszkam w polsce , w polsce pewnie czesniej byl by mi dowod potrzebny i musiala bym wyrobic a tak to nie mam czasu jechac do PL i wyrobic :)

Gość gość
autorko, masz totalnego jobla i nie wiem komu ten dowód ciągle okazujesz, ze jest ci niezbędny na co dzień, bo nie ogarniam. ja nie wyciągałam swojego od 3 lat chyba..

Gość gość
miałam nieważny 8 m-cy. przelewy robiłam jak zwykle.

Gość gość
Moj stracil waznosc chyba 5 lat temu. Nie chce mi sie jechac do PL i nowego wyrabiac, zreszta na ch*j mi to. Jest mi kompletnie zbedny.

Gość gość
dowod jest potrzebny codziennie jak odbieram przesylke pokazuje jak robie przelewy musi byc wazny skoro ty 3 lata nie musisz uzywac to masz wazny bo przysiegam ci ze jakbys miala niewazny to bys nie mogla przelewu zrobic ani nic bo blokuja w banku

Gość gosciowaodkawy
Znam takich co chodzili nieswiadomie. I przy pierwszej okazji gdzie ddowód był potrzebny powiedzeli zee jest niewazny. I tyle - poszedł ten kto złóżyć wnioek o wymianę. Kar nie było:)

Gość gość
CHODZILI ale moze rok maks anie az dwa lata no ludzie...

Gość gość
Co cię tak dziwi, ja mam ważny a w ogóle go nie noszę, noszenie nie jest obowiązkowe :P

Gość gość
ja mialam miesiac niewazny inic nie mogam zalatwic zero przelewu i innych rzeczy

Gość gość
nieeee to znowu ona!!!!!ratunku!!!

Gość gość
NIE DA SIE CHODZIC Z NIEWAZNYM

Gość gość
Ty masz jakas nerwice natrectw, czy OCD ze w kolko ten temat zakladasz? Idz do psychiatry.