Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egsg

Szybkie Randki

Polecane posty

Gość egsg

Witam. Opłaca się iść na takie szybkie randki ? Płaci się około 30 zł i ma się okazję porozmawiać przez około 7 minut z 6 kobietami. Ktoś podzieli się ze mną informacjami jak to jest na takich szybkich randkach ?

Gość gość
mój kolega był, mówi ze fajnie i normalne, ogarnięte osoby przychodzą.na kilkanascie osob srednio kilka wyborow sie pokrywa ponoc i to dobry wynik.

Gość egsg
Jak uważacie czy warto iść i być tam najmłodszym ? Różnica dla mnie może być taka nawet, że będą tam kobiety do 10 lat starsze. Jestem ciekaw jak to wygląda i dla mnie takie randki krótkie mogą pomóc w rozwoju.

Gość gość
Jeśli nie jesteś ciachem to nie masz szans, na takie randki przychodzą pewnie beznadziejni faceci i laski nawet jesli trafi sie ładna to bedzie szukala przystojnego, najwazniejsze są 3 minuty, nie zachwycisz jej wygladem ? nie masz szans

Gość Luca2222
Nie ma co się bać, szybkie randki to moim zdaniem najlepszy sposób, że kogoś ciekawego poznać. Na pewno lepszy niż te wszystkie portale internetowe...Tutaj masz kontakt na żywo z człowiekiem i wbrew pozorom 7 minut styknie, żeby porządnie pogadać! Polecam portal www.dateofdate.pl. Robią podział na różne grupy wiekowe, także można swobodnie pogadać.

Gość gość
pierwsze wrazenie jest najwazniejsze