Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liza nie zabezpieczona hasłem

wpadki podczas masturbacji

Polecane posty

Mnie kiedyś mama naszla jak lezelam na lozku i sie bawilam, z początku jej nie zauwazylam i no wiecie;) jak ja zobaczylam to chcialam sie przykryć a lezalam na kołdrze, zanim zaslonilam sie reka to sie nabijala ze mnie:) raz robilam to w ogrodzie i jeździłam tulipanem po piersi pdzczola mnie ugryzła a wy?

A i raz w szkolnej ubikacji kolezanka mnie naszla:)

Gość Pan Czysty
fajnie jest wiedziec, ze poznajesz swoje cialo i chcesz je odkrywac. to znaczy ze bedziesz bardziej wyzwolona przy swoim partnerze. a wpadki zdarzaja sie kazdemu, facetom tez i my tez sie mozemy ich wstydzic. to jest wciaz temat tabu, wszyscy to robia ale nikt sie nie przyznaje ;) tu zacytuje fragment dialogu z filmu: On: czy czesto trzepiesz fasolke? Ona: fasolke? On: tę na dole Ona: ohhh!! wstręciuch! On: wiec jak czesto ja trzepiesz Ona: a ty jak czesto go trzepiesz?? (...) wyszlo ze tego nie robi :) On: to lepiej sie zmien, bo jesli sama nie chcesz ze soba uprawiac seksu, to dlaczego on Collin chciec i tyle w kwestii dygresji w temacie

Jestem les:p moja kumpela mi opowiadala jak naszla swojego jak sobie trzepal i weszla w momencie jak sie spuszczal

Gość goscioooowa
to mnie gorzej.. oglądałam to i owo w internecie. mama weszła, nie zamkłam str tylko zminimaizowałam. Chciała zebym jej cos wyszukala...zgadijcie jaka strona wskoczyła na cały ekran)

O matko:) ja na biurku sue bawilam wszystko super a godzinę później goście przyszli i światli tak padalo ze na biurku byly ślady od mojej pupy:)