Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niektóre dzieci same chcą kontaktów seksualnych z dorosłymi

Polecane posty

Gość gość

tak twierdzi abp Michalik i jego koledzy

Gość gość
to pewnie dlatego że są seksnarkomanami i masturbują się cały dzień, tak twierdzi ksiądz Oko

Gość filonka mazia
Ja jestem dorosłą kobietą, ale przyznaję, że gdy miałam 10 lat, sama chciałam kontaktu z moim kuzynem (wtedy miał ponad 20 lat). Moje zaloty były dla niego śmieszne i oczywiście nigdy z nich nie skorzystał, ale ja marzyłam, że mnie całuje i rozbiera. Słowem: tak, wierzę, że to możliwe że dziecko chce samo.

Gość gość
A wiecie , czytając niektóre posty dochodzę do wniosku że możliwe że mają rację . Podzielcie ilość tematów o seksie przez ilość gimbazy na forum to sami zobaczycie . A teraz gnoje chuzia na starego.

Gość gość
jestescie oblesni :O

Gość gość
usunąć temat,ktoś specjalnie przekręca słowa biskupa, niech będzie przeklety,tak sie nie robi,od jutra miej świadomość tego że nic już w życiu nie osiągniesz!!

Gość gość
i mają trochę racji. Szczególnie dziewczynki ciągnie do starszych od siebie chłopaków czy mężczyzn zresztą dziecko to do ilu lat 12? 14? 16? czy do 18 i pełnoletności? Coraz młodsze dziewczyny chcą seksu z coraz starszymi facetami. Wystarczy popatrzeć na Polskę. Kiedyś 19 letnia matka to był szok a dziś 15-16 letnie matki a niedługo 12 letnie będą za to wiek inicjacji u mężczyzn rośnie.

Gość gość
gość - wypertalaj szmato z tymi zaklęciami !! Rzucam na ciebie urok, zdechniesz w ciagu 5 lat na raka !!!

Gość gość
bo jak pedofilia jest usprawiedliwiona (chęc dziecka na figle) wtedy wszystko jest ok

Gość Czy wy jesteście normalni
? Dziecko pozornie chce, bo nie zdaje sobie sprawy z tego, czym naprawdę są kontakty seksualne. Seksualnośc rozbudzona jest w dośc wczesnym okresie, ale to są marzenia, nie mające nic wspólnego z prawdziwym porządaniem. Dorosły powinien tłumaczyć, a nie wykorzystywać :O

Gość filonka mazia
Może masz rację - ja chyba nie do końca zdawałam sobie sprawę czym jest seks. Ale w wieku 10 lat odkryłam orgazm, czyli już i tak rozwijałam się seksualnie. Jednak onanizując się, wyobrażałam sobie właśnie pieszczoty z kuzynem. Czyli w sumie trudno powiedzieć czy tak naprawdę chciałam czy nie.

Gość gość
widac dla ksiezy sama chec dziecka wystarczy, skoro sie nie hamuja a w dodatku sie jeszcze usprawiedliwiaja i kryja innych duchownych

Gość gość
Pewnie niektóre chcą, ale są dziećmi i nie decydują o sobie. Dorosły powinien mieć więcej rozumu, dlatego właśnie kara się w takim układzie dorosłego. Mój siedmioletni synek w swoim czasie szczerze sam chciał usiąść za kierownicą i prowadzić auto. Sam chciał :) Ale on ma jeszcze prawo do durnych pomysłów. Dorosły nie ma prawa wykorzystywać dziecięcej głupoty.

Gość gość
myślicie, że seksualność od tak powstaje gdy macie 18 lat? Ona jest od urodzenia i tylko inaczej działają chłopcy inaczej dziewczynki. chłopcy mają zwykle dziewczyny w swoim wieku albo młodsze zaś dziewczyny starszych rzadziej w swoim wieku. A kobiety ostatnimi czasy miały swoje wyzwolenie seksualne i skutek jest taki, że bez zażenowania uprawiają przygodny seks, romansują z żonatymi i nie czują się winne, skutkiem jest też to, że coraz młodsze się tym interesują. Już nawet w naszym kraju jest program TEEN MOM POLAND wiek inicjacji u dziewczyn będzie się zmniejszał zaś u chłopców rósł.