Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 18lat i nigdy się jeszcze nawet nie całowałem czy to normalne

Polecane posty

Gość gość

Od ilu lat powinienem już posuwac panienki

Gość gość
Co ty się martwisz na zapas, nawet nie wiesz czy to lubisz :D

Gość gość
Poczekam jeszcze trochę, sprobuje wyrwać jakaś laskę. Nie mam gadki to najgorsze. Wygląd taki se ale wszyscy w koło normalni też, mają laski. Także problem w mojej głowie. Nie jestem rozgadany jak inni. Ciśnienie dość spore dostałem na osiemnastke 2tys, sprawdzałem na internecie d***** w moim mieście biorą średnio 100-200zł także, jak stracę cierpliwość od razu na koncie będę miał te 10lasek. Tylko to jest dobijajace że inny w szkolnym kiblu ***** najlepsze laski a ja będę musiał płacić

Gość gość
Przecież jak nie mam szans na dziewczynę bo umysłu sobie nie zmienię to nie będę czekał do 25rż jak jakiś frajer aż dostanę przyzwolenie od jakiegoś gościa z internetu na w*******ie prostytutki

Gość Ona szalona łona
Nie bądź idiota..nie płac żadnym d*****m! Nawet niewiesz ile ja bym dała żeby spotkać chłopaka który przede mną by z żadna nawet się nie całował..bo brzydzą mnie tacy którzy ****aja co się nawinie, nie chciałabym być ktoras z kolei . A jestem podobno atrakcyjna i ładna ale mam 20lat.

Gość gość
Najchętniej bym nie szedł ale ile będę czekał a może żadna mnie nigdy nie zechce. Potem za 20lat każdy będzie miał wspomnienia jak to robił z dziewczynami w wieku nastoletnim a ja co nic czekałem jak głupi aż któraś mnie zechce. Swoją droga czym się różni seks z jakaś dziewczyna w kiblu a prostytutka? Prócz tego że zapłacę, o płaceniu zresztą nie muszę pamiętać

Gość gość
Nie dziwię się ze taki idiota nie ma dziewczyny. Tego ci życzę.