Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

2 lata z 33letnim facetem a tak naprawde

Polecane posty

Gość gość

Oklamywal i wykorzystywal od roku przy czym mowil ze kocha etc. 33 lata, jedynie z kim sie liczy to mama, czuje sie podle, mam zal do siebie, dlaczego? Dlaczego facet w wieku 33 lat tak postepuje? Gdy wszystko wyszlo na jaw, powiedzialam mu,ze jest klamca, ze niech sp...,niech szuka sponsorki. Cisza. Zero kontaktu. Zlikwidowal nr. Zero wyjasnien. A tak kochal, tak planowal przy swojej mamusi, zareczyny przy niej- obydwoje siebie warci. Najgorsze,ze go kocham- jak sie pozbierac? Mija 7tydzien. Raz jest gorzej a raz lepiej...Jak wyjsc na prosta by slat sie obojetny mi calkowicie!?

Gość gość
Kochana! Czas leczy rany. Minelo 7 tygodni, nastepne 7 i juz bedzie Ci zupelnie obojetny, wiem z autopsji. Wiem jak to boli ale taki d**ek sie nie zmieni. Liczy sie tylko z mamusia? Maminsynek. Ciesz sie, ciesz sie ze wszystko wyszlo a nie za 5 czy 10 lat- bedac z nim majac dziecko. Uwierz, czas leczy rany- dasz rade!!!

Gość gość
Kochana! Czas leczy rany. Minelo 7 tygodni, nastepne 7 i juz bedzie Ci zupelnie obojetny, wiem z autopsji. Wiem jak to boli ale taki d**ek sie nie zmieni. Liczy sie tylko z mamusia? Maminsynek. Ciesz sie, ciesz sie ze wszystko wyszlo a nie za 5 czy 10 lat- bedac z nim majac dziecko. Uwierz, czas leczy rany- dasz rade!!!

Gość gość
Maminsynek!

Gość gość
takiego wybrałaś to teraz nie jęcz!

Gość Pinkgirl777
Dasz radę ja po 3 latach związku będąc w ciąży byłam zmuszona odejść i dałam radę a teraz po 2 latach od tych wydarzeń mam poznałam cudownego faceta. A to ile miał lat nie ma najmniejszego znaczenia wszystko zależy od człowieka , jego dojrzałości i priorytetów którymi się kieruje. Mój teraz będzie miał 34 lata i jest niezastąpiony. Powodzenia życzę i nie przejmuj się :)