Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

proszę pomocy

Polecane posty

Gość gość

witam zapoznalem w sylwestra kobiete 23latke ja mam 20 zapoznalem ja i doszlo do stosunku pozniej lecielismy bez gumek tydzien lub dwa zlalem sie w nia dwu krotnie przed wczoraj to samo wczoraj odemnie pojechala do domu zrobila obiad tacie itd bleble.. wczoraj mi napisala ze ktos ja chce ze sfacic z kims wczoraj jej pisalem wiele sms ale nie potrafila odp dzis do niej dzwonie i pytam czemu nie potrafiła odp na głupiego sms a ona do mnie ze pisala po 2-3h dzwonie do niej i sie wydalo ze wczoraj pila wiec juz sie domyslam ze przez to wszystko ..... kobieta ma 23lata i ma corke a jej chlop siedzi w pierdlu co o tym wszystkim myslicie bo nie wiem wg. co jej odp na sms zeby baba dala sobie cos do przemyslenia bo mysli ze jestem mlody i gowno wiem a wiem wiele za szybko sie zangazowalem w ten zwiazek a ona na mnie leje cienkim siurkiem ...... sam juz nie wiem co o tym myslec a chcialbym jej napisac takiego sms zeby jej poruszylo serduszko .... jak dzwonilem to sie smiala a o 17 to miala dola a po 19 dzonie to humorek miala kobieta mi nawet niechce powiedziec kto chce ja ze sfacic czy jak to sie pisze co o tym myslicie jakiego sms moglbym jej napisac ??? przepraszam za bledy ale na szybko pisze!!! bez ale [ obawiam sie ciazy bo zlalm sie w nia trzy krotnie]

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować