Gość gość Napisano Styczeń 27, 2014 witam zapoznalem w sylwestra kobiete 23latke ja mam 20 zapoznalem ja i doszlo do stosunku pozniej lecielismy bez gumek tydzien lub dwa zlalem sie w nia dwu krotnie przed wczoraj to samo wczoraj odemnie pojechala do domu zrobila obiad tacie itd bleble.. wczoraj mi napisala ze ktos ja chce ze sfacic z kims wczoraj jej pisalem wiele sms ale nie potrafila odp dzis do niej dzwonie i pytam czemu nie potrafiła odp na głupiego sms a ona do mnie ze pisala po 2-3h dzwonie do niej i sie wydalo ze wczoraj pila wiec juz sie domyslam ze przez to wszystko ..... kobieta ma 23lata i ma corke a jej chlop siedzi w pierdlu co o tym wszystkim myslicie bo nie wiem wg. co jej odp na sms zeby baba dala sobie cos do przemyslenia bo mysli ze jestem mlody i gowno wiem a wiem wiele za szybko sie zangazowalem w ten zwiazek a ona na mnie leje cienkim siurkiem ...... sam juz nie wiem co o tym myslec a chcialbym jej napisac takiego sms zeby jej poruszylo serduszko .... jak dzwonilem to sie smiala a o 17 to miala dola a po 19 dzonie to humorek miala kobieta mi nawet niechce powiedziec kto chce ja ze sfacic czy jak to sie pisze co o tym myslicie jakiego sms moglbym jej napisac ??? przepraszam za bledy ale na szybko pisze!!! bez ale [ obawiam sie ciazy bo zlalm sie w nia trzy krotnie] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach