Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Gram na Forexie pierwszy dzień i o dziwo nie mam strat

Polecane posty

Gość gość

Zarejestrowałem się na tym serwisie co dają kapitał bez depozytu własnego (nie piszę, żeby reklamy nie robić), i tak sobie pykam od rana i zarobiłem na wahaniach kursu całe 4,36 PLN :D, straciłem tylko na bitcoinach ponad 80 gr, ale to przez tego kompa-rzęcha, który zawiesił się w trakcie zamykania pozycji, a akurat indeks się zmienił, tak byłoby ponad 5 zł już. W sumie to sobie gram tylko dla otrzaskania, żeby zrozumieć o co chodzi, o Forexie czytałem jakieś 2-3 godziny na różnych portalach i teraz biorę wszystko na swoją łopatologiczną logikę, na żywca, na demo grałem tylko żeby zobaczyć gdzie jakie opcje są. Moja taktyka jako żółtodzioba - zysk mały, ale stabilny (zadowalam się malutkim zyskiem 0,31 PLN, ale skoro zrobiłem tak dzisiaj ponad 10 razy to rachunek jest prosty). Moja taktyka - ''uczyć się na żywo, ale bez emocji i bez zgubnej pazerności. Zaczynać od małych kroczków.'' Oczywiście spodziewam się, że prędzej czy później przejebię wszystko, co dane, ale taka nauka jest najlepsza :D, bez zbędnych szkoleń i poradników, na żywca. Na demo lepiej nie grać, bo się człowiek przyzwyczaja do szastania pieniędzmi. ;D A teraz to sobie tak pykam dla zabawy i nauki.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować