Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Hl

Czy dobrze zrobiłam uderzając faceta w twarz

Polecane posty

Gość Hl

Mój facet jest chorobliwie zazdrosny. Jego była narzeczona go zdradzała i zostawiła kilka miesięcy przed ślubem, bo stwierdziła, że jeden facet w łóżku to dla niej za mało. Poznałam w wirtualnej grze chłopaka z innego województwa. Wymieniliśmy sie numerami tylko, żeby kontaktowac się w sprawie tej gry, to jest gra zespołowa i żeby wygrac trzeba współpracować. Najpierw jak pisałam z tym chłopakiem smsy na żarty typu "kiedy wpadniesz na kawkę do mnie" mój to odczytał i wysłał kilka smsów do tego chłopaka, że ma się ode mnie odczepić itp. Wczoraj miała miejsce taka sytuacja. Dzwonił do mnie ten chłopak zapytać o sprawę związaną z grą. Mój mi wydarł telefon oddzwonił do niego i go z***** bez powodu, że ma do mnie nie wydzwaniać itp. (a piszemy i gadamy naprawdę sporadycznie- raz na 2 tygodnie, tylko o tej grze). Pokłóciliśmy się. Ja jestem wierną osobą i zabolało mnie, że oskarża mnie nie wiadomo o co i w tych nerwach walnęłam mojego TŻ w twarz ale to tak porządnie, że przez pół dnia bolała mnie dłoń. Co o tym sądzicie? Bo ja już nie mam siły, zazdrość na każdym kroku, przeglądanie mi telefonów, facebooka. Jak ktoś pisze do mnie smsa to ja nie zdąze nawet wstać z łóżka zeby iść po telefon a mój już stoi z nim w ręku.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować