Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

CHOLERA NIE DOSTAŁAM WIZY DO USA TURYSTYCZNEJ JAKO JEDYNA Z CAŁEJ RODZINY HELPPP

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny, w skrócie bo sie cała trzęse. mama ma siostre w stanach, wyjechała w latach 90 , bo jej rodzina wylosowała zielone karty. w sierpniu moja kuzynka (córka tej cioci) wychodzi za mąz, i ciocia pomyślała, że byłoby super, gdybyśmy przlecieli wszyscy do nich- ja, moja siostra, moi rodzice , a także jeszcze wujek z żoną i synem. Ja i sisotra jesteśmy dorosłe, obie zamężne. Jednak mój mąz stwierdził, że on nie będzie się wybierał do stanów, ma nową prace, więc nie dostanie tak dużo urlopu (3 tyg), odremontuje pokój i łązienke pod moją nieobecnośc. dokumenty wszystkie załatwiłam, ciocia wysłała takie zaświadczenia- zaproszenie, zaświadczenie o ślubie kuzynki, a także wyciąg z banku (że ona sponsoruje nasz pobyt tam) KURWA WYOBRAŻACIE SOBIE, ŻE JA JEDYNA TEJ WIZY NIE DOSTAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! praca, mieszkanie, mąż- a babsko mi wmawia, że powiązania z Polską mam za małe, i ja tam zostanę!!!!!!!!!!!! szok, szok, szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! matka płacze, że mogłam się ubrac inaczej niż w jeansy!!!!!!!!! stary rozczarowany, bo liczył na 3 tyg beze mnie! siostra udaje , że jest zaskoczona, a wgrubcie rzeczy dawno jej takiej nie uradowanej nie widziałąm mam pecha po chuju.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować