Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spuchnięta twarz od zęba

Polecane posty

Gość gość

gdzie mam się z tym udać do lekarza zeby przepisal antybiotyk czy do dentysty? czytałam i wiem ze dentysta w takiej sytuacji nic nie zrobi z zębem jak jest opuchlizna. poza tym dentysta nie może wyisać l4 a potrzebuje bo nie jestem w stanie pójśc do pracy z takim bólem i opuchnięciem. co robić pomocy! czy dostane l4 od lekarza ?

Gość gość
Idź do lekarza napewno da l4

Gość gość
Czy tobie Autorko tez wiruje forum? Bo mi się cały czas wyświetlają tematy z wczoraj.na sekunde się wyswietlily z dzisiaj i znowu to samo.

Gość gość
heh, masz dwa błędne przekonania w jednym poście :D Przede wszystkim - dentysta może coś poradzić nawet jak masz opuchliznę, zrobi prześwietlenie i zdecyduje co dalej - a lekarz pierwszego kontaktu jak c***omoże? Po drugie - dentysta może dawać L4 - jak miałam raz zabieg chirurgiczny to mi dal zwolnienie na 5 dni i okazało się, że bardzo się przydalo :> A ze spuchniętą twarzą raz poszlam do Bamedu81 Łodzi, bolało nieziemsko, pani doktor przyjęła mnie bez kolejki

Gość aoka
pewnie, że dentysta też może. Ja co prawda tego nie zrobiłam, ale potem żałowalam. Miałam robiony zabieg chirurgiczny w Dental Services w krakowie i nie wzięłam zwolnienia, potem żałowałam, bo jednak proces gojenia trochę mnie rozpraszał. Ale tez już wiem, że mogę o to prosić