Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Moja szwagierka chce wygryść moja mame z domu

Polecane posty

Gość gość

Mam 17 lat i mieszkam z rodzicami. Na pietrze mieszka mój brat z żona i córką.Jednak kuchnie i pralnie mamy wspólną. Szwagierka robi wszystko by pozbyć się mojej mamy. Męczy ja psychicznie żaląc się do mojego brata i wymyślając historie. Na co dzień nic nie robi. Ja sam czasem zaprowadzam ich małą do babci, bo jej pielucha sięga do kolan. "Mamusia" siedzi i ogląda seriale lub siedzi na komputerze na rożnych forach internetowych. Jak moja mama wyjedzie to w tedy Ona jest największa gospodynią. Sprząta gotuje, pierze. Ale wszystko na pokaz. Tak by tylko mój tata to widział. Podstawia mu obiadki i często mówi,ze gdyby nie pewna osoba to ona by więcej rozbiła. Mój tata zawsze ma pretensje do mamy,ze to jej wina. Po prostu urobią sobe mojego tate . Kiedys mama wyjechała na miesiac do siostry. Nie dawała juz rady psychicznie. Nie powiedziała na ile tak naprawdę jedzie. Szwagierka myślała ze na tydzień i przez pierwszy tydzień wszystko było posprzątane. Tata sie wygadał ze na miesiąc albo może na dłużej i w tedy w domu zapanował syf! Dopiero 2 dni przed przyjazdem mamy posprzątała swoje rzeczy. Tata miał nocki to i tak tylko siedział w pracy albo spał. Ja sie nią nie przejmuje, bo mam swoje plany życiowe ale chodzi mi o mamę. Brat jest tez rozdarty, bo widzi nie które rzeczy ale ona go straszy,ze zabierze dziecko i odejdzie. Kiedyś była u mnie moja dziewczyna i ta "gwiazda nasza" przyszła i zaczęła ją napuszczać na moją mamę. Moja A. stanęła w obronie mojej mamy, bo stoi całkowicie z boku i widzi co robią dwie strony.... a gwiazda zaczęła krzyczeć na mojego brata,dlaczego pozwala na to by ja obrażano. Dlaczego te kobiety sa takie zawistne?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować