Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amnestia123

Widmo bylej dziewczyny

Polecane posty

Gość amnestia123

Witam. Otoz mam taki problema... Jestem w zwiazku z naprawde swietnym facetem. Nasz zwiazek bylby bardzo udany gdyby nie jego ex... Ciagle czuje, ze jestem w jej cieniu. On utrzymuje z nia kontakt pomimo tego, ze wscieka sie jesli ja pisze do jakiegokolwiek chlopaka. Rozmawialam z nim o tym. Nawet sie poklucilismy a ja wzielam walizke i zaczelam sie pakowac (mieszkamy razem) no ale udalo mu sie mnie udobr****** Mam dosc robienia mu ciaglych awantur, krzykow. Nie chce sie klucic ale nie wiem jak mam sobie z tym poradzic poniewaz on mi nie pomaga. Niby obiecal, ze nie bedzie z nia rozmawiac ale to trwalo 2 dni... Mowi mi, ze nie chce wyjsc na tego zlego. Co wszym zdaniem powinnam zrobi? Jak sie zachowac? Potrzebuje naprawde dobrej rady...

Gość gość
zostaw go

Gość Sylwunia888888
jak dlugo razem byli? dlaczego sie rozstali? Jak dlugo wy jestescie razem?

Gość Hej Pippi
- Co mam zrobić z tym kwitkiem? - pyta kierowca, zaraz po zapłaceniu mandatu. - Proszę to zachować - odpowiada policjant. - Jak Pan zbierze 10, to dostanie Pan rower.

Gość Ferro39
Witam bardzo serdecznie mi sie wydaje ze musisz szczerze z Nim porozmawiac ,ze ta sytuacja jest dla Ciebie trudna i czujesz sie jak Twój partner rozmawia z była Dziewczyna bardzo niezrecznie.Powiedz Jemu ze jak Ciebie szanuje i zalezy Jemu na Tobie to powinien to uszanowc jak chce byc z Toba i zerwac tamten kontakt

Gość gość
Niech zgadnę jego była dziewczyna jest oczywiście klasycznym ideałem polskiego faceta: * jest egoistką * jest jędzowata * miała na niego wYebane * lała na jego potrzeby ciepłym kałem * waliła fochy * była księżniczką * zdradzała go z lepszym roochaczem * i na koniec BYŁA ATRAKCYJNA i niedostępna :P naturalnie Twój facet był z nią cały czas, spełniał jej kaprysy i zaspokajał dąsy, był uległym i biernym przydoopasem oraz giermkiem księżniczki :P I CAAAAAAŁY czas marzył że jego miłość zamieni zwykły kawał oziębłej egocentrycznej szmaty w uległą i kochającą kandydatkę na żonkę i mamuśkę.... Czy wygrałam kratę brovarów za trafny opis? :P