Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie macie kompleksy

Polecane posty

Gość gość

JA jestem gruba, rozstepy, krzywy dlugi nochal, dluga broda, dlonie jak u 50 latki a mam 22, slabe, wypadajace wlosy, wory pod oczami, czasami jakies krosty. Troche mi sie chce rzygac jak czytam sama o sobie :-(

Gość gość
Jedyny moj kompleks to to,ze jestem gruba :(

Gość gość
mój kompleks to nadwaga, zapalenie mieszka włosowego co drażni mnie w lato bo mam pełno krostek na nogach, włosy na sutkach i duże ręce ;x

Gość marzy mi sie przynajmniej 19CM
maly penis tylko 16 cm ,a chcialbym miec przynjamiej takiego 19cm zeb ybardziej podniecac kobiety

Gość Zabia uroda
Nochal jak KARTOFEL :( --Nogi jak kolki ,u swinki..:( .-oczyska wylupiaste :(

Gość nie kazdemu bylo dane
DUPA -jak u slonia,hipopotana ,zamiast jedrnej zgranej pupy jak u prawdziwej kobiety subtelnej

Gość gość
kompleksy? a co to jest?

Gość jolka30plus
ja nie mam kompleksów. Miałam je tak między 16-23 lata. Za gruba, za grube nogi, za niska (153 cm) itd. Przeszło mi. Grunt, to polubić siebie i zaakceptować. Moja mama była o wiele grubsza w młodości niż ja. Miała zawsze mnóstwo adoratorów. Zapytałam ją kiedyś jak to możliwe. Powiedziała, że ona uważała siebie za ładną, a poza tym była miła i towarzyska. Teraz jak patrzę na swoje zdjęcia z przed 10 laty to się czasami zastanawiam, o co mi chodziło... Zawsze byłam wesoła (mimo wszystko) - okazało się, że ludzie mnie lubią (oczywiście nie wszyscy). Generalnie ludzie lubią tych, którzy sami siebie lubią... Info dla panów - kobiety nie są takie wyrachowane - penis nie musi być wielki i gruby, tylko jego właściciel powinien swój sprzęt lubić i akceptować.

Gość gość
dluga broda moj najwiekszy kompleks i dlugi pyrkowaty nos