Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Toksyczna tesciowa

Polecane posty

Gość gość

Mam cudownego męża ! KOchający , troskliwy wręcz wspaniały ...a jego matka szkoda gadać ... kiedyś nie pomyślałabym , że mogłabym powiedzieć o niej złego słowa ... była troskliwa , miła, uśmiechnięta, czasem lepiej dogadywałyśmy się niż ja z własnymi rodzicami ... jednak to wszystko się zmieniło po ślubie . Mąż zaczął się bardziej "słuchać mnie", ale respektował zdania matki ... a ja się nie wtrącałam bo jakby nie patrzec to jego matka. A ona zaczęła mi mówią co i jak mam robić choć wcześniej się to nie zdażało...do tego nastawia mnie przeciwko mężowi i mojej rodzinie ... nie podobało mi się to i o tym jawnie powiedziałam... myślałam , że sprawa rozwiązana ... ale się myliłam ... pod koniec grudnia mąż pokłócił się ze swoim tatą, mieszkamy z nimi bo mąż miał przejąć gospodarstwo i cały czas mówią nam róbcie jak na swoim , a co do czego to nic nie możemy ... tzn mąż myśli nowocześnie chce wszystko zrobić tak aby było profesjonalnie wykonane aby to miało ręce i nogi , ale teściowie są zacofani i nie pozwalają nic unowocześnić ... traktują nas jak tanią siłę roboczą ... nie szanują nas ... a ostatnio teściowa powiedziała , że mam przestaćmęża zabierać do swojej rodziny bo to już nie moja rodzina i to są zbędne kontakty , a do rodziców moich mamy nie jeździć bo to niepotrzebne ... a jaką wojnę zrobiła jak pojechaliśmy do kina ... już nie wiem co z nią zrobić ...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować