Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ivonccia94

Staranie o ciąże

Polecane posty

Gość Ivonccia94

Ja staram się z moim partnerem o naszego Skarbusia już 3 miesiące i ciągle nic ...Ażż !! w tym miesiącu okres powinnam dostać 22-23 a po okresie a ni słychu a ni dychu !! , chociaż zrobiłam już chyba z 10 testów i nadal jedna krecha ;( ... 21 stycznia byłam u ginekologa w Polsce na badaniach stwierdził , że jestem zdrową kobietką i , że bez problem powinno nam się udać ... Czy to możliwe że na USG mógł przeoczyć że jestem w ciąży ? Teraz wróciłam do Anglii i nie wiem co się dzieje , okresu nie ma , test negatywny już szaleje ..... Lekkie nudnośc***oranne mam , dość spory ból głowy ... no i ten pęcherz muszę często korzystać z toalety .... Przyznam się szczerze że raz nawet nie zdążyłam do niej dojść ... piersi mnie nie bolą , ale jakieś półtora tyg temu okropnie mnie swędziały, i pojawia mi się częsty śluz z niej taki biały gęsty bardzo gęsty ...a później ogromna suchość , aż sprawiało mi to ból przy ubieraniu bielizny , pochwa jest bardzo wrażliwa bolesna , jak by napuchnięta i uciśnięta ...Nie wiem co to może znaczyć .... Może ktoś miał podobne sytuacje proszę powiedzie co o tym sądzicie ?? jest szansa , że mogę zostać mamusia ? Tak tego pragniemy , ja i mój partner .....Pozdrawiam Ivona

Gość gość
W takiej sytuacji pierwsze co to nalerzy zbadać hormnony ....