Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uzaleznieni od slodyczy

Polecane posty

Gość gość

...jestescie? Od jutra chce zaczac diete ale boje sie o to czy podolam... mam.obsesje na punkcie slodyczy i nie wiem jak to ze soba pogkdzic.. czy ktos mial podobnie i jest w stanie mi poradzic?

Gość Daria1234
Ja też baardzo lubię słodycze, ale też staram się odchudzać. Zaczęłam właśnie stosowanie tabletek z zieloną kawą - dokładnie te - http://wsad.it/gosc/green-coffee-extrac i mam nadzieję, że z nimi zrzucę trochę tego sadełka.

Gość gość
Też uwielbiam, ale od jakiegoś czasu funkcjonuję bez nich :) Nie zrezygnowałam jednak z gorzkiej czekolady, 2 kostki dziennie nie zaszkodzą, a ma w sobie mnóstwo wartości odżywczych, np. żelazo. Poza tym jem owoce, które zastępują mi batony, cukierki itd. :) Wytrwałości!

Gość gość
No ale jak tu sie oprzec kiedy dookola same pyszosci kusza;)

Gość gość
Moim sposobem na słodycze sa owocowe gorzkie herbaty . Od początku roku schudlam 3kg a jem 1400-1700 kcal wiec glodna nie chodze. Schudlam z wagi 67 na 64 kg mój wzrost 176.Jeszcze z 5kg i bedzie super .No i cwiczenia codziennie 45 min. Od slodyczy odzyczajaj się stopniowo . Najpierw nie jedz ich co drugi dzień (zawsze zjadaj rano ,to napewno spalisz ) po np 2 tygodniach pozwalaj sobie na słodkie 2 razy w tygodniu. Potem raz na tydzien, tak juz zostaw by nie zwariowac ;) Powodzenia !