Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RóżowaMalina

Seks anemia i inne rozterki miłosne

Polecane posty

Witam! Opowiem Wam krótko o moim problemie. Jestem w szczęśliwym związku z facetem. Co prawda jest różnica wieku o całe 11 lat (ja 45, on 56) ale to tylko jest plusem. Świętnie się dogadujemy. Zawsze marzyłam o kimś takim. Ale jest taki problemik, problem nie wiem jak to nazwać. W nocy mógłby refrenowe ,,4 razy po dwa razy'' a ja nie koniecznie na pewno nie zawsze. Po pierwsze mam regularny okres i bardzo obfity(5dni) po drugie jak duży %kobiet problemy z anemią. I czasem odsyłam pana z kwitkiem. I mam wyrzuty bo go kocham a nie spełniam w pełni jego potrzeb. On nic nie mówi ale to, że nie jest mu to na rękę jest bardzo oczywiste.Tylko, że w tych sprawach on nie jest ze mną szczery nie potrafi szczerze rozmawiać o problemach w łóżku. Nie, ze ja narzekam ale chciałabym czasem namiętnie, delikatnie a on zazwyczaj stawia na ostry kilkunastominutowy seks. Zero gry wstępnej. I tylko w pozycji gdzie on dominuje. Analny i inne tego typu nie wchodzą w grę. Uważa, że jego kobieta nie będzie się zniżać do poziomu d****** Cieszę się, że ma do mnie taki szacunek. Ale martwię tym, że wtedy gdy odmawiam robię mu przykrość. Tu moje pytania do Was: czy po wyleczonej anemii wzrosła Wam ochota? I jak mu delikatnie narzucić formę delikatną bo ja mu o tym wspominałam ale on albo nie wie jak albo zwyczajnie nie lubi ale mi jednoznacznie nie odpowiedział. Więc jak mogę z nim to załatwić? Bo do tej pory nie miałam takiej śmiałości w tych sprawach, chociaż jesteśmy razem od 4 lat. Może jednak czas postawić ,,kawę na ławę''?!

Nazywając sprawę po imieniu- sypiasz z ,,dzieckiem''. Postaw mu ta kawe na ławe, ale czy to coś da?:O

Ale martwię tym, że wtedy gdy odmawiam robię mu przykrość. xxxx masz poczucie winy że nie chcesz seksu?:classic_cool: Pięknie :D Jak z nim rozmawiać?? jak z facetem...otwarcie :P

O Vi:) Dawno Cię nie widziałam. Jeśli to ten co mi się wydaje, rozmowa niewiele pomoże... ale próbować trzeba.

Jeśli to ten typ- miało być Jeszcze się nie dobudziłam chyba💤

cyt.: ... Po pierwsze mam regularny okres i bardzo obfity(5dni) po drugie jak duży %kobiet problemy z anemią. I czasem odsyłam pana z kwitkiem. I mam wyrzuty bo go kocham a nie spełniam w pełni jego potrzeb... rada.: kup w seksszopie sztuczną "dupkę" i KY, w nocy sprytnie daj mu tej sztucznej, nawet nie zauważy różnicy, Gdyby nie było lubrykanta KY, to możesz posmarować "dupkę" swoim gównem, które spełni rolę i poślizgową i feromonu.