Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nocowanie dziecka u babci

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny mam takie pytanie ile miały wasze dzieciaczki kiedy pierwszy raz zostawiliście je u mamy teściowej na noc na weekend ??? Mój mąż ostatnio musi często wyjeżdżać w związku z tym teściowa zaproponowała mi że jak mąż wróci żeby przywieść synka (ma 18 miesięcy) do Niej na weekend i spędzić trochę czasu tylko we dwoję. Ale ja wpadam w panikę jak tylko o tym pomyślę od razu wyobrażam sobie że mały będzie za Nami płakał w nocy albo że coś mu się stanie a nie ma możliwości żeby ona przyjechała teraz do Nas bo wiadomo zima trzeba palić w domu żeby grzejników nie rozsadziło. Mały uwielbia babcię ale ja jednak nie mam przekonania nigdy nie zostawał beze mnie nie dłużej niż parę godzin. Jaka była reakcja Waszych dzieci na nocowanie u babc**płakały musieliście po nie zaraz wracać? Wiadomo każde dziecko jest inne ale może Wasze wypowiedzi jakoś pomogą mi ten lęk przełamać pozdrawiam i dziekuję za odpowiedzi.

Gość gość
ja zostawiłam jak miał 3 mies, teraz tez ma prawie 5. NIestety musiałam go u mamy zostawic bo miałam wazne szkolenia, ale nie bede tego robić jak nie ma takiej potrzeby, rozregulowała mi dziecko, całą noc hulał, byłam wściekła !do tej pory wiedział ze w nocy to sie spi, a teraz.... odsypiał to w dzien;/