Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o takiej kołysce

Polecane posty

Gość gość
Nie warta swojej ceny :]

Gość lubie luksus
a nie lepiej kupic lozeczko ktore posluzy jakies 2lata albo i dluzej? jesli cie stac to kupuj ale to jest rozwiazanie na jakies 4 miesiace.

Gość gość
mam taką kołyskę, dziecko lepiej śpi niż we wielkim łóżeczku. fakt , wystarcza gdzieś do około 5 miesiąca.

miałam taką kołyskę i łóżeczko... córka zdecydowanie dłużej spała w łóeczku.. kołyskę odradzam

Gość gość
Łóżeczko już mamy stoi w pokoiki, ale potrzebuje coś małego co postawie w sypialni obok łóżka no i się zastanawiam jak ten problem rozwiązac, czy od razu dać dziecko za sciane do swojego pokoju i tam do niej chodzić w nocy...

Gość gość
miałam podobna,bardzo sobie chwaliłam.Sprzedałam po 5 miesiącach i kupiłam kojec Milly Mally.

Gość gość
nie słuchaj tych kafeteryjnych chytrusow, za dwie stowki sobie pobujasz małą 5 czy 6 miesięcy w ładnej kołysce, kupuj, bo fajna!

Gość gość
a, i dodam, ze też od początku było łóżeczko, a przy dorosłym łózku stała kołyska, zupełnie inna, ale nie o to tu chodzi. bardzo przydatne!

Gość gość
Pewnie,że przydatna i praktyczna.Możesz ją mieć w każdym miejscu w mieszkaniu i w ogrodzie,a z łóżeczkiem nie będziesz się mogła przemieszczać. Póżniej sprzedaż.

Gość gość
No to chyba mnie przekonałyście w takim razie spróbuje poszukać czegoś ciekawego tak w granicach 200 zł a potem, żeby chociaż jeszcze za stówke sprzedać. :)

Gość gość
W Twojej sytuacji bym kupiła. 200 zł to nie aż tak dużo a potem możesz jeszcze odsprzedać. Ja kupuję łóżeczko na biegunach ale mamy tylko jeden pokój póki co więc nie mam tego problemu bo łóżeczko będzie przy łóżku. Ale taka kołyska jest niższa i wygodniejsza chyba, łatwiej można ją przesunąć z miejsca na miejsce.

Gość gość
Zbędny gadżet - potrzebny na jakieś 3 miesiące, potem za mały dla niemowlaka, no i niebezpieczny.

Gość gość
ile ludzi tyle opinii i bądź tu człowieku madry.... mieszacie mi w głowie.

Gość gość
ja uwielbiam kołyski;) jest sliczna i naprawdę nie droga ,ja tak uważam te co piszą inaczej to ze zwykłej zadrosci tak myślę mój synek miał kołyske ale w ynnym stylu a teraz czekam na dziewczynkę i kołyska będzie obowiązkowo ale bielutka

ja się zgrzałam na taką kołyskę jeszcze przed ciążą i po urodzeniu córka spała w niej do 4,5 miesiąca. Świetna sprawa.

Gość gość
Tez mialam kolyske,ale moj syn nie chcial spac jak go kolysalam.najlepiej mu bylo w lozeczku

Gość gość
ja mam z alexisa i sprawdza się nawet dobrze, Niunia go uwielbia. Tu dorwałam http://www.aico.com.pl Ale wiadomo, wszystko od charakteru dziecka zależy np mojej siostry mała nie chciała za nic w świecie ani w kołysce, ani w leżaczku poleżeć : (