Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konstancja Be

Halo Mamy pytanie o fryzjera

Polecane posty

Gość Konstancja Be

hej dziewczyny czy macie może doświadczenie w zmianie koloru z ciemnego na jasny? marzy mi się złoty odcień blondu. w zeszłym roku (we wrześniu) zeszłam z ciemnego brązu, który zawsze przypominał czerń. Na dzień dzisiejszy kolor mam sprany, w brązowych odcieniach (piszę w liczbie mnogiej, bo po ściąganiu koloru u fryzjera jest na głowie kilka miejsc o różnych odcieniach...) to był rozjaśniacz+odżywka+szampon, czy jakoś tak. czy po tych paru miesiącach mogę iść na dekoloryzację/rozjaśnianie? ponownie? jaki sposób będzie najlepszy i najdelikatniejszy dla włosów w moim przypadku? http://zapodaj.net/c193ce6d93c6f.jpg.html

Gość Konstancja Be
up up!

Gość gość
nikt?

Gość Ssasiadkasasiadki
Miałam podobnie... pomogło tylko ścięcie włosów i zapuszczenie na nowo.

zawsze mialam rozjasniane blond.raz mialam kaprys i mialam kruczo czarne. bez sciagania koloru zaczelam na nowo rozjasniac***** 3 rozjasnianiu (przerwy okolo 1,5miesiaca) mialam znowu jasne :) tylko,ze moje wlosy baaardzo szybko łapią rozjasniacz.

Gość gość
a co to był za rozjaśniacz? jakaś firma coś :)

Gość gość
jak rozjaśniacz to z Joanny-tani ale z******ty, ale szczerze mówiąc dowiedz się u fryzjera o kąpiel rozjaśniającą.

Gość fanka cekinów
kąpiel to jest to co miałam? odżywka+jakiś % i szampon?

Gość gość
odżywka, rozjaśniacz i szampon.

Gość fanka cekinów
jeśli tak to tylko u fryzjera

Gość Ssasiadkasasiadki
joanną spaliłam kiedyś włosy - pociągnęłam i zostały w ręce więc nie radzę. bardzo dobre efekty miało rozjasnianie u fryzjerki stosujacej preparaty Keune, ale tego nie dostaniesz prywatnie, tylko wizyta u fryzjera - listę salonów fryz, z tymi farbami znajdziesz w necie.

Gość gość
Mogę polecić ten salon fryzjerski - http://www.fryzjerkatowice.eu/ w Katowicach. Jeśli mieszkacie w okolicy koniecznie musicie się tam wybrać - ja jak do tej pory z lepszym salonie fryzjerskim jeszcze nie byłam. Panie, które tam pracują to prawdziwe profesjonalistki. Mają miłe podejście do klienta i każdego traktują jak wyjątkowego gościa. Muszę przede wszystkim pochwalić ich umiejętność czesania na imprezy - fryzurki są świetne !

Idź do dobrego salonu w swoim mieście i zapytaj dobrego fryzjera. Wybierz taki salon który pracuje na dobrych preparatach do włosów joico czy tak jak koleżanka wyzej napisała keune. Mi fryzjerka rozjaśniała z czarnych do ciemnego blondu i nie było wiekszego problemu, tylko ja uzywałam od kilku lat farb fryzjerskich - to też ma znaczenie czym wcześniej farbowałaś.

Gość gość
no farbami fryzjerskimi-na wlasna reke nie robilam niczego sama. jestem po pierwszej kąpieli, tej wrzesniowej-wyszlo ok, umowilam sie na 1.03 na kolejną ;) z tym "idz do dobrego salonu" to roznie bywa... chodzilam do renomowanych, do takich b.drogich-nie zawsze cennik i piękny wystrój przekładają się na efekt końcowy. A co człowiek-to opinia, cięzko trafic:) mieszkam w Bydgoszczy

Gość fryzjerkatowice
Ja udałam się do salonu fryzjerskiego www.fryzjerkatowice.biz tam doradzili mi jakie kosmetyki mam używać na moje włosy. Bardzo fajna obsługa a nawet oferują różne usługi na każdą okazje. Teraz problem zniknął a ja się ciesze ze zdrowych włosów.