Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomoc nauczyciela w przedszkolu

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie o pomocach nauczyciela w przedszkolu.

Gość gość
W przedszkolu,do którego chodzi moje dziecko pomoc jest ważniejsza od nauczycielki.

Gość gość
W wielu przedszkolach tak jest .Pomocom się wydaje ,że wszystkie rozumy pozjadały.Mnie ciągle o coś upominała,aż poszłam do pani dyrektor i sie wreszcie zamknęła.

Gość gość
w przedszkolu w którym pracowałam pomoc nauczyciela np. podawała posiłki i sprzątała salę

Moje dziecko chodzi do przedszkola pierwszy rok ,pomoc bardzo mnie wkurza.Ilekroć chce o coś zapytać nauczycielkę to natychmiast pojawia się pomoc ,bo ona wszystko wie lepiej.Nauczycielka fajna babka,ale wycofuje się .Pewnie ta pomoc to jakaś kumpela dyrektorki,bo mówią sobie po imieniu.

Gość gość
Pracowałam w przedszkolu i faktycznie pomoce czują się drugie po dyrektorce.

Gość gość
Ja też pracuję w przedszkolu trochę chyba dziwnym,pomoc ma wykształcenie średnie ,a woźna licencjat z pedagogiki przedszkolnej.Ale chyba nie ma siły przebicia.

Gość onika05
pracowałam kiedyś w przedszkolu i wiem jedno .Pomoc nauczyciela to takie stworzenie ,które donosi pani dyrektor na inne koleżanki.Zazwyczaj dyrektorka ma godziny w maluchach i wtedy siedzi w grupie i wysłuchuje wiadomości o innych pracownikach.Przekonałam się o tym na własnej skórze.

Gość gość
Sram se do ryja

Gość gość
Pomoc nauczyciela w państwowym przedszkolu to dobra fucha.Nic nie robią, za nic nie odpowiadają i wszystko w d...e mają .

Gość gość
Moje dziecko dziecko chodzi drugi tydzień do przedszkola i ja mam już dość.Pomoc informuje mnie jak mam ubierać dziecko,o której mam przyprowadzać i odbierać.Nie wiem co się tam dzieje,ale nauczycielka ma niewiele do powiedzenia.

Gość Pomoc

O czym Wy piszecie??? Ja pracuje jako pomoc drugi rok w przedszkolu państwowym i przez 8 godzin nawet 5 minut nie siedze! 

Przychodze do domu to padam.

Mimo wszystko jestem bardzo zadowolona ze swojej pracy, lubie dzieci, a i dzieci mnie bardzo lubia.

Nie oceniajcie wszystkich ta sama miara!

Pozdrawiam