Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedział ze jest ze mna tylko ze wzgledu na dziecko pomocy

Polecane posty

Gość gość

Mój facet w pewnej klótni powiedział ze jest ze mna ze wzgledu na dziecko. Oczywiście usłyszałam ze to pod wpływen nerwow itp. Wydaje mi sie ze jest tak naprawde ze jak juz facet powie takie słowa to niezaleznie czy to klotnia czy nie to jest to prawda. jak myslicie?

Gość gość
Myślę tak jak Ty... Coś w tym jest.

oczywiście, że to prawda, teraz się zastanów co z tym zrobić, bo żyjesz w związku, który NIE MA SZANS na miłość. przykro mi. powiedział to w nerwach, ale to oznacza, że sam doskonale wie, że to złę, i bał/ wstydził się to przyznać wcześniej

Gość gość
A ja mojemu mówię że chce rozwodu że go nienawidzę. A tak naprawdę chce żeby się nam ułożyło. W kłótni się nienawidzi i w ogóle. Mój też mi mówi coś w tym stylu. Ale jak ochłonie to mówi że chce ze mną być. Że mi przysięgał chce dotrzymać przysięgi czule się odnosi. A w kłótni masakra. Chyba takie mamy temperamenty. Nie powinno tak być. Ale jest co robić.

Gość nie wiem jak jest u ciebie
ale moj maz kiedys podczas klotni powiedzial, ze jest ze mna tylko ze wzgledu na seks. Na drugi dzien z samego rana bzyknelam sie z nim a zaraz potem zaczelam sie pakowac:P Zddziwiony spytal dlaczego. A ja na to ze d**y moge mu okazyjnie dawac ale zyc z nim nie musze. Tego samego dnia dostalam setki smsow telefonow od niego, bo jak sie okazalo powiedzial to w zlosci. Do dzis sie z tego smiejemy, ja sie smieje, ze drugiej takiej w lozku nie znajdzie, a on mowi, ze byl wtedy idiota bo zycia beze mnie sobie nie wyobraza. Moze porozmawiaj z nim powaznie

Gość gość
w nerwach mówi się często rzeczy ,których potem się żałuje,porozmawiaj z nim na spokojnie

Gość nie wiem jak jest u ciebie
kokoszka123 czyzbys lubila '' Wichrowe wzgorza''?:P To jedna z moich ulubionych ksiazek:D

Gość gość
pewnie i zaraz ją zjedzcie że napewno ma kochanę a ona sama jest brzydka i gruba. Pogadaj z nim w złości mówi się wiele rzeczy. Może w tej akurat sytuacji naprawdę mial Cie dość i tak powiedział. My z mężem też się kłócimy ale to ja mam strasznie cięty język i mówie czasem takie głupoty że mi potem wstyd.