Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spytałam koleżankę o jej konkubenta reakcja zaskakująca

Polecane posty

Ooooo bo to okropne słowo konkubent/konkubina :D ja też mieszkałam z chłopakiem/facetem, on bardzo chciał ślubu i zawsze w******ł mnie tymi konkubentami, bo tak nas nazywał bez przerwy a ja się wkurzałam :D

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość no i co z tego?ani mnie to ziebi ani parzy.mi ma byc dobrze a nie ludziom.a ludzie gadac beda,zawsze.jak wyjdziesz za maz to beda gadac glupoty na meza,jak nie masz meza to tez zle.masz dzieci,zle bo za duzo.nie masz dzieci,jeszcze gorzej..i dlatego mam to w wszystko w glebokim powazaniuusmiech.gif xx dlatego nie powinnaś się burzyć gdy ktoś nazwie cię konkubiną albo spyta czy dalej mieszasz z tym swoim konkubentem blabla ale w niemczech mieszkam,u nas ´´nielegalne´´zwiazki sa na porzadku dziennym,a to wszystko dlatego,ze to kraj wysoko rozwiniety a kosciol nie ma nic do gadania:)

Gość gość
Hej - hmm konkubent to tak troche po chamsku sie zapytalas. Nie wiem albo chcialas zablysnac inteligencja albo jej dogrysc. Moglas zawsze zapytac o partnera, faceta. Slowo konkubant nie kojarzy sie zbyt dobrze - nie kazdy tez rozumie co to slowo oznacza lub ma zle informacje.

Gość gość
no i co z tego?ani mnie to ziebi ani parzy.mi ma byc dobrze a nie ludziom.a ludzie gadac beda,zawsze.jak wyjdziesz za maz to beda gadac glupoty na meza,jak nie masz meza to tez zle.masz dzieci,zle bo za duzo.nie masz dzieci,jeszcze gorzej..i dlatego mam to w wszystko w glebokim powazaniuusmiech.gif xx dlatego nie powinnaś się burzyć gdy ktoś nazwie cię konkubiną albo spyta czy dalej mieszasz z tym swoim konkubentem blabla ale w niemczech mieszkam,u nas ´´nielegalne´´zwiazki sa na porzadku dziennym,a to wszystko dlatego,ze to kraj wysoko rozwiniety a kosciol nie ma nic do gadaniausmiech.gif x polska to nie niemcy. idź pobełkocz na niemieckie forum o nieformalnych związkach. po co gadasz z polakami? :D

Gość gość
na n iemieckich forach nie ma tematow o nieformalnych zwiazkach,bo to standard.a z polakami rozmawiam,bo jestem polka,taka sama jak ty,wiec twoj komentarz jest nie na miejscu.

Gość gość
konkubinat i aborcja to chyba najbardziej kontrowesryjne tematy tutaj.nawet pedofila was tak nie przeraza jak kpnkubinat czy usuniecie ciazy.leczcie sie🖐️