Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spytałam koleżankę o jej konkubenta reakcja zaskakująca

Polecane posty

gość Tobie też qfno do tego że ktoś potępia puszczalstwo oczko.gif x Na potępienie,mogą pozwolić sobie ludzie bez skazy.A zwykle są to zakompleksione i zazdrosne hordy.Ludzie,co was obchodzi jak żyją inni,zajmijcie się sobą.

Gość gość
rzygam na koleżanki, chociaż wiem że to nie ładnie.:)

Gość gość
Coś czuję, że autorka nie ma konkubenta i zazdrości :D

Gość gość
no może jak maja po 20 lat, to wtedy się nazywa chłopakiem...ale mój ojciec miał 70 jak sobie przygr***** babę...konkubina była...tak mówiono o niej w sądzie...

Gość ggerhgfghjgfds
czy ma, czy nie ma o to nikogo nie powinno interesowac :D jestem tego zdania , kazdy ma swoje życie i szuka tego szczęścia

Gość gość
Chamka z autorki jest, jak zna imię to czemu nie spyta "czy mieszkasz dalej z Arturem?" tylko wyskakuje z konkubentem. Widać, że chciałaś jej dopiec - chociaż oczywiście formalnie jesteś czysta.

Gość gość
konkubent to mężczyzna z którym się żyje bez ślubu, tak jak z mężem

Gość gość
i dlatego nie mam kolezanek:Oja nie wiem czemu kobieta kobiecie wrogiem.jeszcze nie slyszalam,zeby mezczyzni zadawali sobie tak idiotyczne pytania.w ogole kobiety to specjalistki od plucia jadem.

Gość gość
jak się żyje bez ślubu to jest konkubent i tyle po co ta afera. To nie żyjcie razem przed ślubem i tyle. x Tak jest a z chłopakiem to można się spotykać a nie mieszkać latami pod jednym dachem

Gość gość
Chamka z autorki jest, jak zna imię to czemu nie spyta "czy mieszkasz dalej z Arturem?" tylko wyskakuje z konkubentem. Widać, że chciałaś jej dopiec - chociaż oczywiście formalnie jesteś czysta. / zabolało cię że slubu nie masz? :D

Gość gość
NIE KAZDA kobieta ma parcie na slub i rozowe bobaski.czemu nie chcecie zrozumiec,ze kazdy moze miec inne poglady na sprawy slubu.to nie sredniowiecze.troche tolerancji drogie panie....ja jestem kobieta i NIE CHCE slubu ze wzgledu na moj swiatopoglad,do ktorego mam prawo,tak samo jak wy macie prawo miec parcie na slub.proste?proste.

Gość gość
nie chcesz ślubu cy go wziąć ni możesz bo facet żonaty?

Gość gość
Albo żaden ożenić sie z nia nie chce :D

Są ludzie którzy ślubu nie chcą nawet jeżeli mogą :) Swoją drogą, to to forum uświadomiło mi jak odbierane jest słowo "konkubent" w Polsce. Jeżeli autorka wiedziała o tym i chciała dosrać koleżance to sama ma chyba jakiś problem ;D

Gość gość
jak się żyje bez ślubu to jest konkubent i tyle po co ta afera. To nie żyjcie razem przed ślubem i tyle. x Tak jest a z chłopakiem to można się spotykać a nie mieszkać latami pod jednym dachem xx i jeszcze nieślubne dzieci rodzić

Gość gość
nie chce ale w polskiej zasciankowosci i tak tego nikt nie zrozumie,ze jak kobieta moze nie chcec slubu.normalnie skandal!!! i wtedy oczywiscie powstaja spekulacje,ze facet albo zonaty albo on/ona nie ma pewnosci,czy to wlasciwa osoba.kiedy wyjdziemy z ciemnogrodu ja pytam:O

Gość gość
Nie znam takiej co ślubu nie chce.Każda chce a ta co mowi że nie chce to kłamie bo wie że facet nie chce się z nią ożenić

Gość gość
i jeszcze nieślubne dzieci rodzić xxx nie wiedzialam,ze w 21w.jest jeszcze cos takiego jak nieslubne dzieci.chyba u was we wsi:D

gość 15:10- jestem Moorland, nie chcę ślubu (póki co), chociaż facet proponował. Miło mi cię poznać :)

Gość gość
"Nie znam takiej co ślubu nie chce.Każda chce a ta co mowi że nie chce to kłamie bo wie że facet nie chce się z nią ożenić" i weź tu dyskutuj. Przecież wiadomo, że chce, a jak mówi, że nie chce to kłamie. To się nazywa projekcja. To że ty chcesz, a twój facet nie chce i kłamiesz, to nie znaczy, że każda tak robi.

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Nie znam takiej co ślubu nie chce.Każda chce a ta co mowi że nie chce to kłamie bo wie że facet nie chce się z nią ożenić 1111 wyobraz sobie,ze ja nie chce.w wielu powodow,ktorych oczywiscie nie zrozumiesz:)jednym z nich jest to....ze nie uznaje instytucji malzenstwa,a ty mi wmawiaj,ze mnie facet nie kocha:)dzieci tez nie chce,ale pewnie mi nie uwierzysz.

Gość gość
na wsi nie za to w mieście bekarty jak psy lataja po ulicach a potem ich mamusie zapierd..jak głupie żebrząc o sakrament komunii :-D

Gość gość
wyobraz sobie,ze ja nie chce.w wielu powodow,ktorych oczywiscie nie zrozumieszusmiech.gif jednym z nich jest to....ze nie uznaje instytucji malzenstwa,a ty mi wmawiaj,ze mnie facet nie kochausmiech.gif dzieci tez nie chce,ale pewnie mi nie uwierzysz. x Ależ oczywiście że ci wierzymy wszyscy i dlatego zgodnie z prawem jesteś konkubiną :D

Gość gość
zgodnie z prawem konkubiną bez praw

Gość gość
no i co z tego?ani mnie to ziebi ani parzy.mi ma byc dobrze a nie ludziom.a ludzie gadac beda,zawsze.jak wyjdziesz za maz to beda gadac glupoty na meza,jak nie masz meza to tez zle.masz dzieci,zle bo za duzo.nie masz dzieci,jeszcze gorzej..i dlatego mam to w wszystko w glebokim powazaniu:)

Gość gość
w jakiej mieścinie ty mieszkasz że każdy cie obgaduje? :-D

Gość gość
gość w jakiej mieścinie ty mieszkasz że każdy cie obgaduje? smiech.gif x Pewnie w podobnej do twojej,gdzie pełno takich jak ty.

Gość gość
biedactwo, wszyscy ja obgadują, wszak patologia :-d

Gość gość
no i co z tego?ani mnie to ziebi ani parzy.mi ma byc dobrze a nie ludziom.a ludzie gadac beda,zawsze.jak wyjdziesz za maz to beda gadac glupoty na meza,jak nie masz meza to tez zle.masz dzieci,zle bo za duzo.nie masz dzieci,jeszcze gorzej..i dlatego mam to w wszystko w glebokim powazaniuusmiech.gif xx dlatego nie powinnaś się burzyć gdy ktoś nazwie cię konkubiną albo spyta czy dalej mieszasz z tym swoim konkubentem