prawiemamusia1990 0 Napisano Styczeń 28, 2014 Czy rak szyjki macicy i rak jelita grubego daja przerzuty do zoladka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 28, 2014 rak daje przerzuty na wszystkie organy wewnetrzne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 28, 2014 Niestety ale tak.... rak może zaatakować wiele organów, nawet od siebie oddalonych..mój wujek miał raka krtani, a potem i na nerkach się pojawiły komórki rakowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawiemamusia1990 0 Napisano Styczeń 28, 2014 ale niektore nowotwory daja przerzuty dpo okreslonych narzadow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 28, 2014 rak jelita grubego robi przerzuty najczęściej na wątrobę bo 50 % przypadków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 28, 2014 najlepiej zaloguj się na forum dum spiro spero, uzyskasz fachowe odpowiedzi na pytania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawiemamusia1990 0 Napisano Styczeń 28, 2014 mam tam swoj temat i wszystkiego sie tam dowiedzialam, jednak dlugo sie tam czeka na odp. moja babcia z zaleczonym rakiem jelita i zaawansowanym rsm po roku od leczenia paliatywnego zaczela odczuwac dolegliwosci zoladkowe, boli ja czasem brzuch jak zje cos ciezkostrawnego i wymiotujre (jak ;przy kamicy), lekarz na usg powiedzial ze to zoladkowe dolegliwosci i sie zastanawiam, na dum spiro spero napisali ze rsm zasadniczo do zoladka nie daje przerzutow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 28, 2014 czyli na usg wykluczyli przerzuty do wątroby? trudno powiedzieć czy to przerzuty do żołądka bez dodatkowych badań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach