Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zioppo0

z kilku wiele

Polecane posty

Gość zioppo0

Elo mam na twarzy dużo nowych pryszczy kiedyś miałem przez długo 2,3 i czasem w ogóle znikały. Teraz nie wiem o co chodzi to na pewno trądzik, mam pytanie czy on może sma ustąpić tak jak znikały te pojedyńcze?

Gość gość
Znikną wszystkie i sie nie pojawią gdy sie odrobaczysz i odnowisz florę przewodu pokarmowego wg zaleceń dr Jadwigi Kempisty.

Gość sawanna17
Mam podobny problem.Znalazłam w necie tabletki www.iqface.pl jak tylko będzie możliwość zakupu chce spróbować bo na mnie nie działają kosmetyki z drogerii.

Gość gość
sawanna, ile c**płacą za taką kretyńską reklamę? na jeden wacik choć wystarcza? :o

Gość wassis
Ja zastanawiam się nad kupnem Epiduo, ludzie piszą, że jest skuteczny ale ja cały czas się waham.

Gość gość
31.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość A co ciebie to obchodzi??jak komus pasuje taka praca to pracuje.............a ty co robisz???

Gość gość
Nie ma się nad czym zastanawiać to dobry lek.

Gość kafusia30
Stosowałam tabletki IQFACE i przy moim nie za silnym trądziku spisały się rewelacyjnie.U mnie już po miesiącu stosowania było widać znaczną poprawę.

Gość gość
Właśnie kupiłam opakowanie, mam nadzieję, że to koniec mojego trądziku.

Gość popilena908
Nie wiem wiele takich przerabiałam i cały czas się waham to EPiduo faktycznie takie dobre?

Gość gość
Mogę już wyrazić opinie odnośnie tabletek IQFACE.Trzy miesiące regularnego brania i efekty są rewelacyjne.Nie ma śladu po trądziku,a jeżeli już coś mi wyskoczy to zdarza się to tylko przed miesiączka i są to pojedyncze zmiany.Więc u mnie trądziki to tylko przykre wspomnienie.

Gość gość
spamerskie g000wno! dałam się na to nabrać, kasa w błoto, ZERO JAKIEGOLWIEK REZULTATU!!!!

Gość gość
czy ja dobrze zgaduję, że to iq giewno to jest kolejne oszustwo Piotrusia Kaszubskiego, takie samo jak Lipocare, Lipoxine, NCTF, Whitetime, Błonnik Beta... i z 50 podobnych? bo mechanizm wygląda na identyczny: - strona bez żadnych danych kontaktowych (kto przy zdrowych zmysłach na takim czymś wyda choć grosz?) - zero regulaminu - firma nie do odnalezienia w rejestrze REGON - podobno "Cudo z hameryki", tyle, że na żadnej amerykańskiej czy w ogóle międzynarodowej stronie nie ma ŻADNYCH opinii - rekomendacje nieistniejących lekarzy: nie istnieje żaden Karmed i dr Bachmeler); Świat Zdrowia i Urody to strona tak samo bez żadnych danych, bez regulaminu, BEZ TREŚCI! pozostałe nawet w ogóle nie istnieją - foty "klientów" to pokopiowane zdjęcia z netu itd. itp. Jednym słowem OSZUSTWO!!!!!

Gość gość
Tak moim zdaniem Eipiduo poradzi sobie z każdym trądzikiem, najlepiej nich lekarz obejrzy i ewentualnie przepisze.

Gość kannka222
Epiduo to rewelacyjny lek an trądzik bardzo mocno polecam bo u mnie dosłownie wykończył pryszcze w niecałe 2 miesiące!

Gość tanicaja9
też jestem po leczeniu, trwało jakieś 2 miesiące i jest po sprawie!

Gość gość
Kupcie sobie Epiduo bo najlepiej radzi sobie z pryszczami, polecam!

Gość kupajka22
Zgadzam się bardzo bardzo, bo to na prawdę świetny lek na trądzik, polecam.

Gość gość
Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!!

Gość gość
WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! WONNN ze spamem EPIGÓOOWNA!!! Przestań spamować tym epigoownem!!!