Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagoda1956

Dlaczego nikt mi nie chce pomóc

Polecane posty

Gość Jagoda1956

Przeczytajcie całość to nic nie kosztuje .Na wielu portalach napisałam prośbę takiej treści i miałam nadzieję na pomoc Witam błagam nie wiem gdzie mam się zgłosić o pomoc ,może Państwo zwrócą uwagę na moją sytuację . Czy znajdzie się ktoś, kto mi pomoże w zakupie oleju opałowego ? Jest mróz a w domu 11 stopni już po dogrzaniu prądem.Nie mam za co kupić, może ktoś pomoże mi przetrwać te mrozy kupując mi trochę oleju chociaż na przetrwanie bo 15 lutego już będę miała środki.Proszę o pomoc bo idą większe mrozy i bardzo się tego boję.Nie jestem żadną naciągaczką próbowałam kupić od firm dostarczających olej na f-rę z późniejszym terminem zapłaty ale klienci indywidualni muszą płacić gotówką.Co mam robić jest coraz gorzej .Nie chciałabym żebrać na ulicy albo pod kościołem. Miałam nadzieje, że szybko się ktoś odezwie ale niestety;siedzę sobie przed komputerem nogi skostniałe ,opatulona w kołdrę i z kocem na głowie ,zastanawiam się czy warto dalej żyć ,moje życie właśnie straciło sens i sama nie wiem czy chcę żeby dalej mnie to wszystko przytłaczało i męczyło zresztą już jestem starszą samotną osobą na której nikomu nie zależy, moja wiara w ludzi przestaje istnieć. Pomagamy w akcjach organizowanych na terenie naszego kraju,pomagamy obcokrajowcom,teraz pomagamy ukrainie ale dla indywidualnych osób nie ma pomocy bo jeden człowiek mniej czy więcej nie robi różnicy .Dopiero jak coś złego się stanie to wszyscy mówią i piszą ,że nic nie wiedzieli i nic nie słyszeli bo napewno pomogliby .Może przetrwam te mrozy a może nie widocznie tak miało być.Dziękuję za wysłuchanie i życzę zdrowia.

No nie. Na piec olejowy była kasa, tak? Proponuję sprzedać i kupić na drzewo, wtedy napalisz nawet patykami