Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takashi

zraniłam porządnego faceta czuję się okropnie

Polecane posty

Gość takashi

Strasznie źle się z tym czuję. Muszę to gdzieś z siebie wyrzucić. Dopiero teraz to widzę,jak byłam ślepa. Zostawiłam naprawdę dobrego, kochającego faceta, takiego, z którym niejedna kobieta byłaby szczęśliwa. Zerwałam, bo chciałam być z kimś innym, kogo kochałam. Ale niestety,on mnie miał gdzieś i tylko się ośmieszyłam. Wiem, powiecie,że mam za swoje, pewnie racja. Z jednej strony uważałam, że niby dobrze zrobiłam, bo nie chciałam nikogo oszukiwać i wolałam odejść. Ale z drugiej, szkoda gadać...

Gość gość
głupia gęś :o

Gość gość
Gdybyś została z nim tylko dlatego że jest dobrym człowiekiem - skrzywdziłabyś go bardziej. Skoro go nie kochasz to jak mogłabyś tworzyć z nim związek? Z czasem mogłabyś czuć do niego niechęć i żal (bo facet który cię olał uróslby do rangi ideału).Być może zniszczyłabyś dobrego faceta i siebie.Serce nie sluga.Miałam kiedyś podobnie.Odepchnęłam naprawdę wartościowego człowieka.Ale moje serce na jego widok nie fikało koziołków.Mogłam go traktować wyłącznie jako kolegę.Nie żałuję.On znalazł kogoś kto go pokochał i ja także mam swojego Ktosia :-)

Gość takashi
Wiem,że gdybym została i tkwiła w związku z kimś bez miłości,to z czasem byłoby jeszcze trudniej odejść. On nie ma nikogo teraz i dlatego jest mi jeszcze ciężej przez to, bo widzę, że naprawdę mnie kochał, a ja go tak potraktowałam...

Gość gość
a co to jest ta milosc motylki w brzuszku?taka fascynacja mila i zaczyna sie normalne codzienne zycie

Gość gość
Jesli ludzie kochają się,to nikt nikogo nie porzuci,odrzuci.Nie wierzę w związki z rozsądku.Nie zniosłabym go.Albo kocham i zakładam rodzinę,albo daję sobie spokój .

Gość gość
ja tak wlasnie ostatnio zostałem rzucony jak śmieć, walczylem jakis czas, dzwonilem ale ona swoje, zaczynam zdrowieć, chodze do pracy, zapominam, i mam nadzieje ze ona tez zapomni o mnie juz na zawsze bo to co teraz czuje to jest porażka,

Gość gość
Motylki przechodzą ale jak jest miłość to nadal pragnie się tej osoby i jest ona całym światem.Ja po 10 latach może nie wariuję jak widzę mojego mężczyznę ale nadal go uwielbiam.Związek z czasem ewoluuje-dreszcz emocji zamienia się w poczucie odpowiedzialności, stałość, bezpieczeństwo i zaufanie.Obnażamy się coraz bardziej-odkrywamy wszystkie swoje wady i kompleksy. pojawia się też inna forma czułości-znacznie bardziej intymna niż na początku.

Gość gość
po co sie z nim spotykalas jak ci sie nie podobal? jestes beznadziejna i nie zaslugujesz na milosc :O dobrze,ze tamten cie olal

Gość eLTi
ja wierze w zwiazki z rozsadku , uczucie przychodzi z czasem :)

Gość gość
eLTi-napisz cos wiecej na swoim przypadku

Gość gość
jak można kogoś pokochac na zawołanie,albo ... śmieszniej, przez zasiedzenie?nie wierzę w związki bez miłości

Gość takashi
Strasznie mnie prześladuje ta myśl. Teraz gdy jest już po wszystkim pojawiają się w głowie wspomnienia, chwile, gdy było naprawdę miło. Tęsknię za tym, choć to hipokryzja straszna z mojej strony teraz.

Gość Motylek 22 lata
a moj przyklad - poznalam chlopaka, ale motylki przeszly dokladnie po 3 spotkaniach! na trzecim mnie pocalowal i wtedy mi przeszly, ale mimo to spotykalam sie z nim dalej, byl przystojny, slodki i dobry, dziwne, jakbym nic do niego nie czula? a zarazem byla chemia? i kochalam go nawet, zreszta nie wiem co to milosc, ale zostawil mnie z powodu braku tychze motyli :D może to i lepiej ;)

Gość eLTi
gość eLTi-napisz cos wiecej na swoim przypadku moze jesli sie kiedys spotkamy poza netem , to ci cos opowiem

Gość eLTi
ale najpierw trochę posiorbiesz