Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawda o teściowych jest taka

że lubią one i akceptują tylko takie synowe których ich synalek nie kocha

Polecane posty

Gość Prawda o teściowych jest taka

:D bo wiedzą,że bedzie jego gosposią, doopodajką itp. urodzi mu dzieci, ale nigdy nie odbierze jej miłości synaleczka, dlatego jeśli macie dobry kontakt z teściową to nie znaczy nic dobrego, a do tego - zastanówcie się czy nie kreci sie gdzies jakas inna, bo byc moze matka intrygantka chce go od niej odsunac i wrzucic w wasze ramiona

Gość gość
Co to jest tasiemiec? To jest wielbłąd, który przeszedł przez ucho igielne.

Gość gość
Ty a wiesz że może coś w tym być. bo po co skłocać jak sam ją rzuci jak mu się znudzi a mamusia wyjdzie na dobrą x i teraz obserwuje właśnie poczynania matki i syna (bezczelny, wykorzystuje matkę, bez wykształcenia i perspektyw, niezły kłamca i manipulant) i tylko ta dziewczyna jest akceptowana co dla synalka straci głowę, najlepiej jakby majętna była przy okazji itd. matka niby widzi jak syn ją traktuje ale zrobi dla niego dosłownie wszystko byle jemu było dobrze, a ze krzywdzi wokół ludzi to nieważne

Gość gość
Moja teściowa jest ok. Może dlatego że wyciągnęłam jej syna z dragów? Byliśmy bardzo młodzi jak się poznaliśmy i on przechodził etap buntu: alko, koledzy, narkotyki... Przy mnie się wyciszył.Teraz jest odpowiedzialnym człowiekiem dla ktorego rodzina to priorytet. Jego mama z pewnością nie widzi we mnie służki dla syna.Przeciwnie.Ciągle upewnia się że on pomaga mi w codziennych obowiązkach, a jak w czymś nawali to robi mu awanturę.Nieraz musiałam go przed nią bronić ;-) Fajna z niej kobieta-zastępuje mi mamę ktorej nie mam.

Gość gość
co to jest ucho igielne? p.s faktycznie mamuśki lubią synowe pracowite, bogate, najlepiej żeby miała wielki posag, super firme i jeszcze chęć rodzić dzieci

Gość do tooot
ponawiam co to jest ucho