Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dywanem w morde

Ogladal ktos ten film o tej lasce co ma zęby w tzipce bo

Polecane posty

Gość Dywanem w morde

Szukam na dzis wieczor jakis kiczowy film. Na filmwebie ma 3,8/10 nie wiem czy nie za duzo http://www.filmweb.pl/film/Zęby-2007-378102

Gość gość
Większość użytkowników filmwebu to debile i nie dostrzegają tego, że to jest całkiem niezły film. Zresztą został całkiem dobrze przyjęty przez krytyków: www.rottentomatoes.com/m/teeth/

Gość Dywanem w morde
Dawn, uczennica szkoły średniej stara się stłumić rozbudzające się w niej erotyczne pragnienia przyłączając się do lokalnej grupy zakładającej czystość przedmałżeńską i staje się jej aktywną uczestniczką. Zadanie, które sobie postawiła utrudnia jej przyrodni brat, który zachowuje się wobec niej prowokacyjnie. Ku swemu przerażeniu Dawn w chwili, gdy staje się obiektem przemocy odkrywa, że jej genitalia są uzbrojone w zęby. Starając się zrozumieć swoją anatomiczną wyjątkowość Dawn doświadcza zarówno niedogodności jak i poczucia władzy przysługujące właścicielce mitycznej konfekcji genetycznej. - brzmi very :classic_cool:

Gość gość
ogladalam, był fajny, inny taki :)

Gość Dywanem w morde
Dawn, uczennica szkoły średniej stara się stłumić rozbudzające się w niej erotyczne pragnienia przyłączając się do lokalnej grupy zakładającej czystość przedmałżeńską i staje się jej aktywną uczestniczką. Zadanie, które sobie postawiła utrudnia jej przyrodni brat, który zachowuje się wobec niej prowokacyjnie. Ku swemu przerażeniu Dawn w chwili, gdy staje się obiektem przemocy odkrywa, że jej genitalia są uzbrojone w zęby. Starając się zrozumieć swoją anatomiczną wyjątkowość Dawn doświadcza zarówno niedogodności jak i poczucia władzy przysługujące właścicielce mitycznej konfekcji genetycznej. - brzmi very :classic_cool:

Gość Dywanem w morde
Eee to nie, ja szukam kiczu . Polecaja w necie jezus chrystus - pogromca wampirow.

Gość gość
Oglądałeś Maczetę? Tzn. to jest parodia kiczowatych filmów akcji, ale bardzo udana moim zdaniem. Druga część - Maczeta Zabija to niestety już kicz totalny

Gość gość
moje ulubione filmy: opona ludzka stonoga 1 i 2 niebezpieczne pożadanie

Gość Dywanem w morde
Maczete 1,2 , ludzkie stonogi widzialem. 1i 2. Filmy ze po 15 minutach reka sama szuka pilota, glowa boli itp.

Gość gość
Co chcesz od Maczety? :) To z******ty film

Gość gość
Zęby to może właśnie to czego szukać. Wielu uważa ten film za dno, ale moim zdaniem są debilami :D

Gość Dywanem w morde
Maczeta fajna ale mi chodzi o niezamierzony kicz. Maczeta , od zmierzchu do switu itd to filmy specjalnie krecone w konwencji kiczu. Mi chodzi o filmy tragicznie beznadziejne

Gość Dywanem w morde
Filmy ze po 15 minutach reka sama szuka pilota, glowa boli itp. - takich szukam

Gość gość
straszny film wszystkie czesci

Gość gość
kiedy wlasnie te zeby w c*pce to był kicz, piszę, że fajny, bo lubię takie "dzieła"

Gość gość
Ja ogladalam ten film i jestem na nie. uj***** c***a bratu, koledze, paluchy ginowi, drugiemu koledze i jakiemuś staremu dziadowi. film był strasznie nudny. W ogole nie śmieszny.

Gość gość
Nie wiem czy aż tak bardzo nieudany, ale na pewno film science-fiction klasy B "W 1999 roku licea amerykańskie zostały opanowane przez świetnie uzbrojone, brutalne młodzieżowe gangi. Wobec bezradnośc***olicji, Departament Obrony Szkół wprowadza do akcji wojskowe androidy, które mają spełniać rolę nauczycieli. Wkrótce jednak roboty wymykają się spod kontroli i stają się o wiele bardziej bezlitosne niż członkowie gangów. Nastoletni uczniowie jednoczą siły w walce z okrutnymi cyborgami."

Gość gość
Ten film o pedagogach-androidach pierwszy raz obejrzałem całe lata temu i właściwie teraz przypomniało mi się gdy oglądałem go pierwszy raz......heh sentyment. Od pierwszego obejrzenia jednak wyraźnie zaznacza się pewien swoisty absurd w fabule tego filmu.Chodzi o to,że dla takich młodzieżowych,uzbrojonych po zęby gangów handlujących narkotykami i robiących jeszcze cholera wie co,chodzenie do szkoły....pojawianie się w niej w ogóle stanowi jakiś bezsens.:D

Gość gość
Hehe