Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość femmefatale1

Nienawidze gdy obcy faceci zaczepiaja mnie w wugarny sposob

Polecane posty

Gość femmefatale1

Wprost nie znoszę tej chwili gdy przechodzę obok grupki podstarzalych albo dresowatych mężczyzn i czuje ich spojrzenia na sobie. Z*********m wtedy dumnie, przyciskając torebkę do piersi udając ze nie slysze gwizdania i wugarnych komentarzy. To samo z trąbieniem. Rozlatujacy sie VW transporter a w środku brudni, robotnicy którzy trąbią a czasem nawet krzyczą "komplementy" przez okna!!! Od razu czuje się piekniejsza kobieta!

Gość mashianta
ja też ich nienawidzę. Nie martw się wieśniacy byli i będą... Trzymajmy się od takich z daleka i nie odpowiadajmy na ich zaczepki chyba,że są nachalni to najlepiej działa na nich cięta riposta: za wysokie progi jak na twoje nogi :Dto działa

Gość femmefatale1
Straszni wieśniacy to prawda:) W takich momentach udaje ze jestem głucha jak pień i ze wlasnie ma horyzoncie wypatrzylam coś szalenie interesującego;P Normalnie, w pewnych okolicach spokojnie do sklepu spożywczego nie mozna przejść w dresie żeby nie uśyszec ze jest sie taka z******ta dupa. Noc tylko sie cieszyc. Pominę fakt, ze te ogiery przewaznie są zamroczone alkoholem i mówią tak do każdego:) No cóż zawsze mogę sie lidzic ze jestem wyjątkowa!:)

Gość goscRayder
Hej kobiety, moze musicie mi oddac po kawalku swojej urody a problem zniknie:p Z tego ze piekne kobiety maja przewalone to kraza legendy, suma pieknych kobiet jest wprost proporcjonalna do ilosci dupkow giehehe

Gość goscRayder
Fem, no ludzic ale chyba w to Nie wierzysz...? :p bo pijaka z opatom za mentora? xD

Gość femmefatale1
To byla ironia. Myslalam ze dość czytelna:P

Gość goscRayder
Piekne kobiety to juz powoli zatracaja zdolnosc okazywania swojej wartosc**prawdziwemu facetowi! Czas to zmienic, trzeba ocalic swiat pieknyxh kobiet!

Gość gość
a gdyby zatrąbił ktoś z drogiego auta, albo stał przy drogim aucie i jakoś spontanicznie powiedział ci cześć to już byś się nie obraziła prawda? :)

Gość zapytam wprost
roochasz sie czy trzeba z tobom chodzić?

Gość goscRayder
Fem-inistko! Jak bym byl tym robol'nikiem to wolal bym swoja lopate, bo gwizdac Nie umiem:p

Gość stella28
no paranoja czy juz nie ma normalnych ludzi tylko chamy i prostaki no cóż weż kałasznikowa i powystrzelaj to dopiero zniknie problem i ja równiez tak zrobie będzie mniej tego spadu

Gość gość
a później będziesz obciągać klawiszowi za paczkę fajek :) zrób to zrób proszę :)

Gość goscRayder
Na czesc to teraz baba Nie pojdzie, ja ze soba nosze flage mega w*****ienna samo*gadujaca, pomacham, przyswieci I lecixD

Gość kurkummma
:D śmiać mi się z takich chce,ale trzeba wytrwać i tak obok nich przejść aby nie musnąć kącikiem ust i nie parsknąć śmiechem ale i tak najśmieszniejsze są te dziunie,które na ich zaczepki odpowidają śmiechem słodkiej idiotki: haha hihi a następnie podają takim delikwentom numer telefonu. Cóż nadają ta tych samych falach i jadą na tym samym poziomie:D

Gość stella28
nie pale debilu akurat i co łyso c***sychopacie

Gość femmefatale1
Blagam Cię... Nie rob ze mnie jakiejs materialistki, ktora w życiu nie widziala nic prócz swojej wioski a drogim autem sie przejechać tylko gdy sponsor wyswoadczy te przyssluge:) Chodzi mi o sam fakt takiego prostackiego zachowania które przewaznie przybiera podobny schemat. Niewazne czy bogato wyglądający czy biedny jeśli odnosi sie do mnie wulgarnie jest skreślony. Czesto zagaduja do mnie obcy ludzie. Mam ochote z nimi porozmawiac bo zrobili to w normalny sposób. Jakoś w pubie na dosiadakacego sie chlopaka nie reaguje ignorowaniem:)

Gość femmefatale1
trzeba ze mną długo chodzić, bo mam motyla i boję się go pokazac

Gość gość
ja jestem psychopatą?:D czy ja wygrażam choćby dla żartu że powybijam piełdolniete kafeterianki kałachem? :D kobieca logika :D🖐️

Gość stella28
xd co to kużwa ma być za wyraz polska mowa bogaciej daje rade ma frazy ha ha ha ha ha ha ah

Gość goscRayder
Stella up*****l jedna glowe a wyrosna 3:p Dupkow z niska wartosci trzeba olac we wlasnym wnetrzu, czesto ci sie to zdarza? Fajny temat przychodz same najpiekniejsze sztukmistrzki xD

Gość femmefatale1
Tez mnie dziwi takie chichotanie. Przecież tu nie ma z czego sie cieszyc. Ja czuje politowanie dla takich prostaków. No i trochę niepokój ze jestem w ich guście:) Jak zwykle milczenie to najlepsza opcja.

Gość gość
która się puści za 50 zł? 🌼

Gość femmefatale1
a lubisz motylki i nie jestes wstrętnym smierdzącym robolem?

Gość gość
żrę g***o d***m :classic_cool:

Gość femmefatale1
Przecież to jest dno. Co Wy w ogóle piszecie za bzdury w moim imieniu:)

Gość Grzesiek chętny
r***nę cokolwiek :classic_cool:

Gość gość
Ja tez. Zawsze w takim momencie sobie mowie: co za p***b......albo p****y w zaleznosci od liczby p***bow....;)

Gość goscRayder
Femmn Robolem Nie, bylem kiedys fizycznym pracownikiem, ale Nie takim, nawet ale Nie potrafisz sobie wyobrazic jak sexownie wyglada facet, z gola klata ktora oplataja cienkie niebieskie szeleczki... do tego caly blyszczy od potu... w dodatku wider jego spracowane potezne ramiona, I unosi glowe, spogladajac na ciebie, I mowim zdyszanym glosem, przymrozeniem oka, Hey malenka...

Gość kurkummma
Femme ja również odczuwam niepokój,ale szybko mija :D bo tak naprawdę jedyne co im zostało to tylko wlepianie swoich gał i dożywotne marzenia o takiej kobiecie :D dobranoc.

Gość gość
Może wyglądacie jak d****** na kobiety z klasą nie drą jap bo zwyczajnie pękają :P