Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chory stary slepy gluchy piesek szuka domu

Polecane posty

Gość gość

fb: psom na pomoc stary gluchy slepy chory Bakus

Gość gość
kocham psy, ale wez ty go uspij

Gość gość
to nie moj piesek tylko w schronisku jest czeka na dom strona na fb psom na pomoc szukajcie Bakus

Gość majk248
Mam juz psa,nie moge wziac drugiego.Zreszta,raz wzielam ze schroniska,totalna porazka..Taki stapgpy piesek cierpi,ale nowej rodziny juz nie pokocha/zle doswiadczenia.Nie nalezy go chyba oddawac komus z "lapanki"..

Gość gosciem jestem
Te bezdenne komentarze udowodnily po raz kolejny, ze na kafe siedza sami licealisci z kompleksem ego i burza hormonow. Wszyscy oczywiscie mlodzi, zdrowi i rasowi. Ciekawe co bedzie jak tak pewnego dnia jeden z drugim zamienia sie w starego, chorego i slepego kundla. A wtedy to tylko na ulice, bo po co komu taki pomarszczony dziadyga.

Gość gość
gosciem jestem racja

Gość gość
no właśnie- przykre to jest, ale lepiej uśpić, jest pełno zdrowych psów i nikt ich nie chce, więc kto by chciał starego schorowanego psa, z którego żadnej pociechy nie będzie tylko patrzenie jak się męczy :(

Gość goscccc
Jezeli pieska da sie jeszcze wyleczyc, to czemu usypiac? Warto sprezentowac mu jeszcze kilka milych chwil w kochajacej rodzinie. Gdybym miala warunki to bym wziela biedaka do domu. Poza tym jestem dopiero wieczorami w domu. Moze jednak znajdzie sie jakas dobra dusza, ktora go zaadoptuje. Bo kazdy z nas bedzie kiedys stary i chory. Eeee zycie to nie bajka