Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mia90

Chciałabym takiego faceta jak Grey

Polecane posty

Gość Mia90

Przeczytałam prawie całą trylogię i mocno mi się w głowie poprzewracało ;-) Mam obecnie faceta i mamy bardzo dobry seks, ale nie jest nawet w połowie tak przystojny jak Grey, jest raczej bardzo przeciętny, do tego nie ma grosza i troszkę na mnie żeruje. Nie mieszkaliśmy jeszcze razem,nie znam go az tak dobrze, ale wydaje się być okropnym sknerą:-( Nie rozbudza mnie tak, jak wizja przystojnego mężczyzny łaknącego mnie. Chociaż nadrabia techniką i seks jest naprawdę dobry ;-) Gdyby był jeszcze zaradniejszy.... Tak sobie myślę, że może gdybym chciała się rozejrzeć wokół to znalazłabym swoją odmianę Greya... Tylko, że ja zawsze nie dopuszczałam do siebie facetów, tylko jemu się udało.

Gość Mia90
Kręci mnie seks z nim i jest całkiem dobrym człowiekiem - tylko trzeba gonić go do pracy, nie utrzymałby nas sam. Nie ma też ambicji. Marzy mu się spokojne życie. Nawet z niskimi zarobkami, które nie pozwalają na nic. Namawia mnie do przeprowadzki na wieś, do mojego domu po babci, starego, wydaje się mu to takie ROMANTYCZNE. Mnie również, ale na weekend nie dzień w dzień. Nie myśli o tym jak ciężko w moim regionie znaleźć dobra pracę i utrzymać się w niej, jeszcze ciężej ją zmienić na lepszą. Jest trochę lekkoduszny.

Gość gość
SEX PRZEDMAŁZENSKI SPROWADZA CIERPIENIE i jezeli bedziesz cierpuec z powodu 2 człowieka to z powodu grzechu