Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez całowania

Jak funkcjonować w związku bez całowania i tulenia

Polecane posty

Gość bez całowania
Mój gejem nie jest , czy oziebły? seks bardzo lubi nawet za bardzo wiec dla niego to jest pewnie forma czułosci. Ja jako kobieta tak nie potrafię. Zebym miała ochote na cos więcej potrzebuję czułosc****ewnosci że on mnie kocha. Niestaty przez to jego zachowanie wbijam sobie do głowy ze on mnie nie kocha.

Gość gość
wcześniej pisałaś, że seks z nim jest mechaniczny - więc rozumiem, że nie masz orgazmu! czyli chodzisz z nim do łóżka, żeby go nie stracić?

Gość bez całowania
seks mechaniczny to wedlug mnie taki bez czułosci. Brakuje w nim pocałunków brakuje dotyku. Jest konkret i to sie liczy dla niego.Jak w jakims p****lu. Widzieliscie aby w p****lu sie pary całowały i były czułe? Raczej nie sądzeę. U nas jest podobnie. On tez tak zachowuje sie w seksie.

Gość gość
Co dalej?Przeciez on sie nie zmieni?Bedziesz tak zyla,poki sie da?Poki on nie ma Ci kopa?Bo cale zycie tak wegetowac,"nie dojadac",horror

Gość gość
czyli używa ciebie zamiast ręki do masturbacji? nie masz z seksu przyjemności?

Gość gość
sama widzisz, n apoczatku jeszcze go pociagalas, a teraz ma cie gleboko i zobaczysz, ze pozna kogos i cie zostawi i wierz mi, ze tamta bedzie tulil i calowal, bo tak robia ludzie ktorzy sie kochaja

Gość bez całowania
Pociaganie pociaganiem wiem że go pociągam, ale tu chyba brakuje po prostu milosci z jego strony. Ja czuję sie z tym okropnie, wydaje mi się tak jak własnie wam że on jest ze mna bo ma ugotowane wyprane i rachunki na pół:-( Oprócz tego ciągle mnie krytykuje, ciagle mu cos nie pasuje, w zartach ciągle mi docina.

Gość gość
Jak to może byc ze facet sie nie tuli do swojej dziewczyny?

Gość gość
a skad wiesz, ze go pociagasz? Jak ci to okazuje? Mowi, dawaj sciagaj majty i ty to uwazasz, za pociag???? Nawet w czasie seksu sie z toba nie chce calowac (to tak jak z prostytutka, tylko, ze to one nie chce byc calowane). Jesli naprawde by cie kochal to by ci to jakos okazywal, a on traktuje cie jak wspollokatora ktory sie dorzuca do czynszu, do jedzenia, posprzata, pewnie ugotuje i jeszcze doopy da... No w jaki sposob on ci okazuje uczucie????

Gość bez całowania
No własnie nie okauje mi uczucia i czułosci ale mówi że kocha.Ja chodze przybita, nie rozumiem jak mozna być takim oziebłym pod względem pocałyunków czy przytulania:-( Z moim ex więcej się tulilismy po 5 latach związku niz teraz po roku z moim obecnym:-(

Gość gość
ale licza sie czyny, a nie slowa!!! Ja tez c***owiem, ze kocham i uwierzysz mi?

Gość gość
a co robicie razem, jak spedzacie czas?

Gość bez całowania
Co robimy? Obydowje jesteśmy domatorami wiec większość czasu w domu lub jakiś spacer lub jakiś wypad do kina i dużo oglądamy filmów. Nic szczególnego szczególnie że jest zima wiec z domu wychodzić się nie chce

Gość bez całowania
Wiem właśnie ze liczą się czyny a nie słowa tym bardziej że czuje ze cos jest nie tak. Ja tak nie potrafie , ja musze być całowana i tulona w ciągu dnia zebym była zadowolona i szczesliwa i miała ochote na seks

Gość gość
a ja myślę że to wcale nie musi być tak że gdy on spotka inną w której się zakocha to będzie ja tulił i przytulał, może on taki poprostu jest że nie potrafi okazywać uczuć i nikomu nie będzie potrafił ich okazac bo tego nie umie, być może on tego nie potrzebuję i nie rozumie że inni tego tak bardzo pragną, ludzie sa przeróżni, pytanie tylko czy jest sens bycia z kimś kto nie zaspokaja Twoich potrzeb

Gość gość
a mój chłopak wręcz odwrotnie - tulił mnie non stop, całował, przytulał, głaskał, był najczulszą osobą jaką znałam... :( ale mnie rzucił, stwierdzil,że nie kocha...więc nie wiem po co to robił :( ( na pewno nie dla seksu ani gotowania i sprzątania)