Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

smieszne to forum

Polecane posty

Gość gość

Wszystkie mają wyższe wykształcenie, domy z ogrodami, apartamenty wypłaty po 10 tyś a większośc pisze jak przeżyć za 1500 do marca, co kupic najtaniej w biedronce , nie mam pracy nie mam szans na prace, mąz mnie bije, wydziela pieniadze...

Gość gość
kochana ja mam wyższe wykształcenie i jestem w trakcie specjalizacji która da mi tytuł specjalisty w swojej dziedzinie Kasy mam mało bo mało płacą ale po specjalizacji będzie lepiej Nie mam kredytu Mam własne 65 metrowe mieszkanko

Gość gość
przecież można mieć wykształcenie wyższe i grosze zarabiać, to że masz magistra nie zapewni Ci odrazu wysokich zarobków. Sama wiem ile zarabiają w urzędzie skarbowym w mniejszym mieście

Gość gość
W dzisiejszych czasach 99% spoleczenstwa polskiego ma wyzsze wyksztalcenie.Tylko studia te nic nie daja juz nie mowie o niskim poziomie tego wyksztalcenia.

Gość gość
Pochwalilas sie :) Ja tez sie pochwale. Mam 2 domy i jedno mieszkanie, wykształcenie średnie , rozwódka , 3 synów. Mieszkam zagranico:D Siedze tu bo mi sie czasem nudzi I lubie sie pośmiać z tych madralinskich panius.

Gość gość
99 hahhaha teraz to je/blas statystyka. lecz sie kobito

Gość gość
a ty czytasz bardzo wybiórczo, w temacie pt jak przeżyć za 1,5 tys do 1 marca, kobieta chce oszczędzać aby wiecej odłożyć, buduje dom a nie dlatego że MUSI. ich łączne dochody są rzędu 6-7 tys więc biedna nie jest. bogaci też oszczędzają

Gość gość
Najgorsze jest to, że kiedyś to wyższe wykształcenie świadczyło o jakiejś kulturze a tutaj wyzwą cię od najgorszych gdy napiszesz, że podajesz mm albo że w 30 tyg. juz masz poprane i poprasowane ubranka dla dziecka. Ale mgr jest.

Gość gość
i zaczyna się szarpanina o zarobki i studia, ale poziom :P

Gość gość
bo tutaj jest takie wymieszanie, jedni mają kasę a nie mogą mieć dzieci, inni nie mają kasy ale mają wyższe wykształcenie, a jeszcze inni kasy mają średnio ale rozumem nie grzeszą a dzieci w bród :D Tacy co mają wszystko to wybiórcze wyjątki.

Gość gość
gość 99 hahhaha teraz to je/blas statystyka. lecz sie kobito Sadzac po slownictwie i twoim zdzwieniu otaczasz sie w samej patologii:)Ja nie znam ani jednej osoby ktora by nie miala wyzszego wyksztalcenia.No chyba,ze osoby starsze ,ale to juz inne czasy byly.U mnie w rodzinie nawet babcia ma wyzsze wyksztalcenie :)

Gość gość
Bo teraz sudiuje kazdy burak i bezmozgowiec.Wyzsze wyksztalcenie nic nie znaczy.

Gość gość
dalej chcwalcie sie majątkiem

Gość gość
ja myślę że to forum dokładnie oddaje polskie społeczeństwo zresztą jak wszedzie są bogaci i biedni. a w PL szczególnie jest duża różnica zarobków pomiedzy tymi którzy mają mało a tymi którzy mają dużo. Bogaci są coraz bogatsi a biedni coraz biedniejsi.

Gość gość
autorko, czytasz wybiórczo- może to kwestia jakichś kompleksów i poczucia niższości, ze ci się rzucają w oczy wyłącznie wypowiedzi o "bogactwie" i ignorujesz resztę. też tu siedzę i odnoszę wrażenie, że większość użytkowników ma akurat tyle, żeby nie zdechnąć z głodu..

Gość gość
bogaczki forumowe

Gość gość
bo tutaj jak w życiu sa bogaci i biedni i każdy ma prawo z tego forum korzystać. nie wiem co cie tak dziwi.

Gość gość
ech... ja średnie wykształcenie i zarabiam 1200 zł. a mąż skończone dwa kierunki i zarabia 2000 zł a i tak mam jedną z najlepszych pensji w śród swoich znajomych ze studiów.