Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Im bardziej płaska baba tym bardziej wredna i zawistna

Polecane posty

Gość gość

Takie są moje doświadczenia z kobietami. Cycatki mają więcej kobiecego ciepła i uczuć. Zgadzacie się?

Gość gość
z C to tak :))

Gość gość
zgadzam sie bezcycne i z płaskod***em sa wulgarne i bezuczuciowe pewnie dlatego ze przypominaja facetow

Gość Inez i Ola
Polemizowałybyśmy .

Gość ziemia jest plaska
ziemia rodzaj zenski :classic_cool:

Gość Dora d czyni
nie wiem, nigdy nie byłam deską

Gość gość
Tez nie wiem. Mam DD

Gość elkkkaa
tak samo należy strzec się facetów z płaskim tyłkiem 🖐️

Gość gość
dechy to oblechy

Gość Dora d czyni
a cycatki to nie szmatki? :classic_cool: błehehe ten miecz to nie szcześniak i ma dwa ostrza ;)

Gość gość
i puszczalska

Gość gość
Dla nich te z C i D też są płaskie, więc :D

Gość gość
głupie stwierdzenie. jestem płaska i nie jestem zawistna,mam uczucia wredna też nie jestem może po prostu te zakompleksione są zawistne i wrednea często bezbiuściaste są zakompleksione :P ale samo to że ktoś jest płaski nie oznacza,że ma mega kompleksy z tego powodu,ja nie mam ;)

Gość gość
Autork(a) tematu leczy kompleksy ;) Schudnąć jej się nie chce to postanowiła zwyzywać zgrabne dziewczyny z małym biustem :) Faceci tu nie siedzą (a przynajmniej nie Ci warci grzechu) więc nie wierzcie ,że chłop to napisał ;)

Gość gość
Ja miałam operację, były jak się dowiedział to dzwonił jak głupi... Nie odebrałam ani razu. Czy to czyni mnie wredną? Nie ja tu jestem j******a :D

Gość gość
Znam płaskie niezgrabne z chłopięcą figurą... Wszystko zależy od dziewczyny.

Gość gość
płaskie są zawiści wredne, że Bozia poskąpipła atrynutów kobiecości

Gość gość
wydawało mi się zawsze ,że "kobiecość" to styl bycia , delikatność , subtelność a nie ilość miligramów tłuszczu na klacie no ale się pomyliłam :)

Gość gość
I od tego są operacje :D a biuściaste z innymi mankamentami urody są zawistne, że je na to nie stać :D ale cyyycki są... :D

Gość gość
nie tylko cycki są tym atrybutem przecież ja mam kobiecy tyłek,ładne nogi,ładną twarz,piękne włosy to już wole tak niż gdybym miała mieć cycki ale brzydką twarz i resztę do bani

Gość gość
Ja miałam operację, były jak się dowiedział to dzwonił jak głupi... Nie odebrałam ani razu. Czy to czyni mnie wredną? Nie ja tu jestem j******a :D

Gość gość
no i po co dałaś się pociąć :O ? Jak facetowi nie odpowiadają cycki to się wymienia faceta a nie piersi :O

Gość gość
biuściaste z innymi mankamentami (czyli najczęściej bęben zamiast płaskiego brzucha , grube giry , cellulit, fałdy na brzuchu) mają o tyle pecha ,że operacja odsysania tłuszczu jest znacznie trudniejsza i niebezieczniejsza od implantów :) Płaska laska może sobie zawsze wstawić silkiony, gruba już tak łatwo nie zdobędzie zgrabnej figury.

Gość gość
tu akurat sie nie zgodze,gruba ma lepiej,wystarczy że sie odchudzi. ja nie chcialabym mieć sztucznych cycków,przechodzić skomplikowaną operacje,wydawać kasę...nie podobają mi siee zresztą sztuczne cycki to nie to samo co duże naturalne,to ja już wole mieć małe ale swoje.

Gość gość
małe jest piękne mały penis małe cycki małostkowość

Gość gość
gruba nie ma lepiej bo nawet jeśli faktycznie zacznie chudnąć to pierwsze z czego jej pójdzie to właśnie z cycków plus dodajmy do tego obwisłą skórę , która została po takim odchudzaniu :) Sam proces odchudzania też nie jest łatwy , więc jesli tylko ma sie kase to łatwiej jest wlozyc sobie implanty :)

Gość gość
a ja cycki mam i kiedy chcę i ktoś sobie zasłuży jestem wredna,mściwa i w ogóle przeje/ba/na :D Więc ten temat z chu/ja jest wyciągnięty :P

Gość gość
biuściaste z innymi mankamentami (czyli najczęściej bęben zamiast płaskiego brzucha , grube giry , cellulit, fałdy na brzuchu) mają o tyle pecha ,że operacja odsysania tłuszczu jest znacznie trudniejsza i niebezieczniejsza od implantów Płaska laska może sobie zawsze wstawić silkiony, gruba już tak łatwo nie zdobędzie zgrabnej figury. Dokładnie. Mam silikony i potwierdzam. Taka do końca to płaska nie byłam ;) ale teraz jestem jeszcze bardziej seksowniejsza.

Gość gość
no i po co dałaś się pociąć ? Jak facetowi nie odpowiadają cycki to się wymienia faceta a nie piersi Ja to zrobiłam dla siebie kochanie. :)

Gość gość
-->teraz jestem jeszcze bardziej seksowniejsza. :) i bardziej po polskiemu mówisz:)